Χωρίς αλλαγές συνεχίζει ο Αστέρας Μασσάρων

Ως έχει θα μείνει, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, το ρόστερ του Αστέρα Μασσάρων. Στις προθέσεις των ανθρώπων του συλλόγου δεν βρίσκεται η άμεση κάλυψη του κενού που άφησε με την αποχώρησή του, στο αριστερό άκρο της άμυνας,  ο Σάββας Μπαούρης και οι όποιες διορθωτικές κινήσεις θα γίνουν-αν χρειαστεί-κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Σάββας Μπαούρης είχε ζητήσει να αποχωρήσει από τον Αστέρα μετά την πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.  Αρχικά και τουλάχιστον όπως διαβεβαίωναν οι Μασσαρενοί, το πρόβλημα φάνηκε να ξεπερνιέται, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής επανήλθε, οπότε η διοίκηση δεν είχε άλλη επιλογή από το να συναινέσει. Πάντως, δεν είναι διατεθειμένη να αποδεσμεύει τον Μπαούρη νωρίτερα από τις 31 Οκτωβρίου.

 Ο έμπειρος αμυντικός βρισκόταν έτσι κι αλλιώς εκτός πλάνων, συνεπώς η οριστικοποίηση της αποχώρησής του δεν επηρέασε τα πλάνα του Σάββα Σταυρίδη ενόψει του αυριανού αγώνα της Λίνδου με τον Κλεόβουλο.

 Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και ο Αστέρας θα μπει στο γήπεδο πλήρης και με το ηθικό του ακμαίο, απόρροια της νίκης που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική επί του ΑΕΡΑ.

 Στη 18άδα δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί ο Δημήτρης Διονυσακόπουλος, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται μόνος του τις πρωινές ώρες, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του.