Ξεκινάει το Κύπελλο στο βόλεϊ

Το Κύπελλο όπως όλα δείχνουν ανοίγει το… χορό των αγώνων στο τοπικό βόλεϊ δίνοντας το σύνθημα οι ομάδες να αρχίσουν σιγά σιγά να μπαίνουν στο παρκέ όχι μόνο για προπονήσεις αλλά και για αθλητική δραστηριότητα.

Η Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης  Δωδεκανήσου μετά από κλήρωση που πραγματοποίησε για τα παιχνίδια του κυπέλου Ελλάδος που αφορούν τις ομάδες που υπάγονται στο δυναμικό της, ανακοίνωσε χθες  το πρόγραμμα των αγώνων.

Πιο αναλυτικά:
ΑΝΔΡΕΣ
Στην ανδρική Κατηγορία δήλωσαν συμμετοχή τρεις ομάδες. Ήτοι:
 Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ -ΑΕΣΠ ΦΟΙΝΙΚΑΣ –ΑΠΣ «Ή ΦΛΟΓΑ».
Τα αποτελέσματα της κλήρωσης είναι:
Πρώτος αγώνας στο Βενετόκλειο στις 29-30 Οκτωβρίου είναι αυτό ανάμεσα στη  ΦΛΟΓΑ και τον ΦΟΙΝΙΚΑ.
 Η ομάδα του ΔΙΑΓΟΡΑ περνάει άνευ αγώνα στον επόμενο γύρο όπου θα αναμετρηθεί στις 5-6 Νοεμβρίου στην Τέντα με το νικητή του πρώτου αγώνα.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ   
Σε αυτή την Κατηγορία  οι συμμετοχές είναι και εδώ τρεις  και είναι οι εξής:
 Γ.Σ.ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ –ΑΠΣ «Ή ΦΛΟΓΑ».
Τα αποτελέσματα αυτής της κλήρωσης είναι:
Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο Ροδίων Παιδεία στις 5-6 Νοεμβρίου ανάμεσα στο ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ και τον ΔΙΑΓΟΡΑ .
Η ομάδα της ΦΛΟΓΑΣ περνάει άνευ αγώνα στον επόμενο γύρο και θα αντιμετωπίσει στις 12-13 Νοεμβρίου τον νικητή του πρώτου αγώνα στο Βενετόκλειο.

Η Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. εύχεται μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλα τα σωματεία και τα καλεί την επόμενη Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 σε ανοιχτή συγκέντρωση στην οποία θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 στο  QUINTAL CAFE (Λεωφόρος Καλλιθέας) στις 18:00.