Έτοιμη η Τελχινίδα εν όψει Πανιωνίου

Την τελευταία προπόνηση της πραγματοποίησε χθες η Τελχινίς, εν όψει του αυριανού αγώνα της για την 3η αγωνιστική στον δεύτερο υποόμιλο της Α2 των γυναικών κόντρα στον ισχυρό Πανιώνιο. Μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές την τεχνική ηγεσία και τις παίκτριες, τις απασχολεί περισσότερο η καλή αγωνιστική παρουσία, αύριο στο παρκέ του Βενετοκλείου.(13.00)

Ο Νίκος Τσιντομηνάς ζήτησε απ’ όλες τους περισσότερη προσπάθεια και η οδηγία του έπιασε τόπο, γιατί οι αθλήτριες της ομάδας έδειξαν το καλό τους πρόσωπο στις προπονήσεις και ο κόουτς περιμένει να το κάνουν και στο παιχνίδι, άσχετα αν απέναντι τους θα βρουν τον δυνατό Πανιώνιο

Η δεκατετράδα έχει βγει για τον κόουτς της Τελχινίδας, αλλά ο ίδιος ίσως προβεί σε αλλαγές, αν σήμερα έρθει ο φάκελος μιας κοπέλας από την Κρήτη, οπότε και θα γίνει αγώνας δρόμου, προκειμένου να της εκδοθεί το δελτίο κι η αθλήτρια να αγωνισθεί κανονικά κατά του Πανιωνίου.

Πρόκειται για την Γεωργία Βερβερίδη, η οποία έρχεται στο νησί μας να σπουδάσει και πέρυσι αγωνιζόταν στο Αρκάδι.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
Στο μεταξύ σήμερα θα γίνουν τέσσερα παιχνίδια για την 3η αγωνιστική που θα ολοκληρωθεί αύριο με το ματς της Τελχινίδας. Τα παιχνίδια τα σημερινά και οι διαιτητές έχουν ως εξής:    
 

Σάββατο 22 Οκτωβρίου
Α' Ηλιούπολης 17.30: ΑΣ Ηλιούπολης - ΑΟ Αιγάλεω

Διαιτητές: Ζώης, Τουμπανάκης

Ζηρίνειο 18.00: ΖΑΟΝ - Αστέρας Αγίου Δημητρίου

Διαιτητές: Βελώνης, Δαλέκου

Σάμου 19.00: ΑΣΣ Αναγέννηση - ΑΕ Αγίας Παρασκευής

Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος

Κάντζας 20.00: ΑΟ Παλλήνη - ΑΟ Ηλυσιακός

Διαιτητές: Παγκοζίδης, Καπλανίδης