Πρόσκληση του Συλλόγου  Διάδοσης Φυσικών Επιστημών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Διάδοσης Φυσικών Επιστημών «ΣΥ.ΔΙ.Φ.Ε.» ενημερώνει τα μέλη του ότι ο σύλλογος επικυρώθηκε νομικά.

Σύμφωνα με το καταστατικό του προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ε.Κ.Φ.Ε. Ρόδου (2ο ΕΠΑΛ) στους Αγ. Αποστόλους την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 10:00 με 11:00 π.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11:30π.μ. μέχρι 12:30μ.μ.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:
- Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
- Οικονομικός απολογισμός
- Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
- Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.
-Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής, αρχαιρεσίες
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 να στείλουν στο mail του συλλόγου το ΟΝΟΜΑ, το ΕΠΙΘΕΤΟ και ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ τους.

Αμέσως μετά την Γ.Σ. στις 12:30μ.μ. θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 15:00μ.μ.
Δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα έχουν τα τακτικά μέλη του συλλόγου.

Τακτικά μέλη είναι οι κάτοχοι πανεπιστημιακού ή/και μεταπτυχιακού ή/και διδακτορικού τίτλου σπουδών των παρακάτω Τμημάτων Ελληνικού ή ισότιμου ξένου Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος:
α) Φυσικής, Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών στην κατεύθυνση φυσικού εφαρμογών,
β) Χημείας, Χημικών Μηχανικών,
γ) Βιολογίας, Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής, Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας, Βιολογικών Εφαρμογών & Τεχνολογιών,
δ) Γεωλογίας, Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος,
ε) Γεωγραφίας,    
οι οποίοι μπορούν να διορίζονται από το υπουργείο παιδείας στη δημόσια εκπαίδευση στον κλάδο των φυσικών επιστημών (ΠΕ04), ενώ με την επιστημονική, ερευνητική, συγγραφική και άλλη επαγγελματική δραστηριότητά τους συμβάλλουν αποδεδειγμένα στην προαγωγή των φυσικών επιστημών ή/και της Εκπαίδευσης στις Φυσικές Επιστήμες, σε όλες τις βαθμίδες του εκπαιδευτικού συστήματος.

Όσοι δεν είναι ακόμη μέλη και θέλουν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία μπορούν να γίνουν μέλη την ημέρα των εκλογών και να ψηφίσουν. Η ετήσια συνδρομή είναι 20 Ευρώ.
Το mail του συλλόγου είναι: sydifedod@gmail.com και στην ιστοσελίδα του συλλόγου: http://sydife.wordpress.com έχει αναρτηθεί το καταστατικό του συλλόγου προς ενημέρωση σας.