Τρέβορ Ρέλεφορντ: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Η επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ, Τρέβορ Ρέλεφορντ, ο οποίος αντικατέστησε τον Ντέβιον Μπέρι, θα είναι στο σημερινό παιχνίδι του Κολοσσού με τον Προμηθέα ένα από τα «σημεία αναφοράς».

Μιλώντας στο kolossosbc.gr, ο βραχύσωμος άσσος δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις στην κρίσιμη αναμέτρηση με τους Πατρινούς και, φυσικά, δηλώνει ενθουσιασμένος που θα παίξει και πάλι μπροστά στο φίλαθλο κοινό της Ρόδου.

«Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος που επέστρεψα στο νησί της Ρόδου και που θα παίξω ξανά στον Κολοσσό H Hotels. Επίσης, ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά σε αυτό το καταπληκτικό και θερμό κοινό, που πέρυσι μας έκανε όλους να αισθανθούμε πολύ όμορφα» αναφέρει ο Ρέλεφορντ και προσθέτει: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα. Επίσης, ξέρω πως έχει ήδη ένα πολύ καλό ρόστερ. Απλά, πρέπει να παίζουμε με ενέργεια και ομαδικά, ώστε να πάνε όλα καλά και να κάνουμε μία καλή χρονιά.

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε δύο δύσκολες ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά σίγουρα μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση, αρχής γενομένης από σήμερα».