Από ένα γκολ, ένα δοκάρι κι έναν βαθμό Αναγέννηση Έμπωνας και Πολυβώτης

Από ένα γκολ, ένα δοκάρι κι έναν βαθμό Αναγέννηση Έμπωνας και Πολυβώτης

Από ένα γκολ, ένα δοκάρι κι έναν βαθμό Αναγέννηση Έμπωνας και Πολυβώτης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 197 ΦΟΡΕΣ

Στο 1-1 έληξε το χθεσινό παιχνίδι του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν χθες οι Αναγέννηση Έμπωνα και Πολυβώτης, που αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της Σαλάκου για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.

Στο πρώτο μέρος η Αναγέννηση διατήρησε μία ελαφρά πρωτοβουλία και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 35’, όταν μετά τη σέντρα του Κρομμύδα και το σουτ του Λογοθέτη, η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Φωτιάδη.
Το ξεκίνημα της επανάληψης βρήκε τον Πολυβώτη πιο τολμηρό και…προηγούμενο, καθώς στο 50’, ο Χαρτοφύλλης έκανε το 0-1 με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, πίεσαν και στο 64’ έφεραν το ματς στα ίσια. Ο Κρομμύδας εκτέλεσε κόρνερ, ο Λογοθέτης κινήθηκε έξυπνα προς την μπάλα και με άψογη κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα (1-1).

Σ’ εκείνο το σημείο η Αναγέννηση άρχισε να χάνει δυνάμεις και ο Πολυβώτης να αναζητά το δεύτερο γκολ. Παρότι δημιούργησαν τις προϋποθέσεις, οι Νισύριοι δεν τα κατάφεραν, καθώς στο 80’, το σουτ του Όλπη αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Φλοσκάκη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παπαγιαννίδης, με βοηθούς τη Βούλγαρη και τον Πλάτση.

Οι συνθέσεις:
Αναγέννηση: Φλοσκάκης, Πεζουβανάκης, Γιασιράνης (60’ Σφυράκης), Καρακόπουλος, Κωνσταντάκης, Κρομμύδας, Χατζηγιαννάκης, Σιφωνιός (46’ Στάμπολης), Φλοσκάκης Π. (55’ Κατινάκης), Λογοθέτης, Σακαρέλης
Πολυβώτης: Φωτιάδης, Καρακωνσταντίνος, Καραγιάννης, Παπαδάκης (75’ Χαρτοφύλλης Ν.), Φωτεινής, Όλπης, Χαρτοφύλλης Π., Χατζηνικόλας Β.Κ., Χατζηνικόλας Β.Δ., Πατρίκης (80’ Κάσδαγλης), Σφακιανός

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο