Στην Κω θα βραβευτούν οι 200 καλύτεροι πωλητές Πολωνικών τουριστικών γραφείων

Η Εταιρία Διαχείρισης Τουρισμού DESTINATION ONE και ο μεγαλύτερος εξειδικευμένος Tour Operator για Ελλάδα “GRECOS” της Πολωνίας, διοργανώνουν στην Κω το ετήσιο event “GRECOS ADVENTURE” το διάστημα 22-25 Οκτωβρίου 2016.

Έχουν επιλεγεί οι 200 καλύτεροι πωλητές από τουριστικά γραφεία της Πολωνίας, για να βραβευτούν για τις επιδόσεις τους από τον Tour Operator και παράλληλα να γνωρίσουν από κοντά το νησί της Κω, έναν από τους 20 προορισμούς όπου δραστηριοποιείται το GRECOS.

Το DESTINATION ONE κατάφερε να φέρει στην Κω τη σημαντικότερη ετήσια διοργάνωση του GRECOS, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα επιλεγμένα στελέχη των πρακτορείων αφενός να απολαύσουν το τουριστικό προϊόν του νησιού, αφετέρου να διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια ότι η Κως έχει ξαναβρεί τους ρυθμούς της και δεν έχει πλέον καμιά σχέση με τις περσινές εικόνες και τη φήμη που ακόμη κυκλοφορεί στο εξωτερικό.

Το φετινό πρόγραμμα του Grecos είναι αφιερωμένο στον τουρισμό δραστηριοτήτων, υγιεινής διατροφής και ευεξίας και για το λόγο αυτό επιστρατεύτηκε η διεθνούς φήμης γυμνάστρια Ewa Chodakowska, η οποία έχει και την επιμέλεια των αθλητικών δραστηριοτήτων και διατροφικών προτάσεων.

Τις εκδηλώσεις καλύπτουν δημοσιογράφοι από μεγάλα τουριστικά μέσα ενημέρωσης της Πολωνίας και έχουν προγραμματιστεί συνεντεύξεις με τοπικές αρχές και φορείς.