Με πίστη, αλλά χωρίς Τάντιτς σήμερα η Ρόδος

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος, στο οποίο καλείται να αξιοποιήσει την ψυχολογική ώθηση που πήρε μετά τη διοικητική αλλαγή και την ομαλοποίηση της κατάστασης στο εσωτερικό της, δίνει σήμερα η Ρόδος, η οποία υποδέχεται τον Ατσαλένιο.

Η διοίκηση των «ελαφιών» καλεί τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στο σημερινό δύσκολο ματς και εφιστά την προσοχή για την αλλαγή της ώρας. Η πρώτη σέντρα δεν θα γίνει στις 3, όπως είχε αποφασιστεί αρχικά, αλλά στις 3:30, ώστε να διευκολυνθεί η φιλοξενούμενη αποστολή.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει τα εξής:
 «Καλούμε το φίλαθλο κόσμο του νησιού να σταθεί δίπλα στο πλευρό της ομάδας μας και να έρθει στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου για να υποστηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας να πάρουν τους τρεις βαθμούς.
ΦΙΛΑΘΛΕ, γίνε ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας και έλα στο γήπεδο να χειροκροτήσεις τους ποδοσφαιριστές μας. Η δική σου παρουσία θα βοηθήσει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα να προχωρήσει μπροστά με περισσότερο ενθουσιασμό και πάθος.»
                                            
Ατυχία με Τάντιτς
Των υπηρεσιών του Μπόρισλαβ Τάντιτς θα στερηθεί σήμερα ο Σάββας Ορφανίδης. Ο έμπειρος μέσος υπέστη στο τέλος της προχθεσινής προπόνησης τράβηγμα, στη χθεσινή τελευταία δοκίμασε μεν το πόδι του, όμως πόνεσε και ο προπονητής του δεν είχε άλλη επιλογή από το να τον αποκλείσει από την αποστολή.

Πέρα από τον Τάντιτς, το παιχνίδι με τον Ατσαλένιο θα παρακολουθήσουν ο τραυματίας Δημήτρης Παπαδόπουλος και ο Παναγιώτης Βολονάκης, καθώς και οι νεαροί της ομάδας. Στη 18άδα συμπεριλήφθηκε ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Παναγιώτης Πάππος, ο οποίος έφτασε χθες στο νησί και έλαβε μέρος στο χαλάρωμα. Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στα αποδυτήρια:
Καντιμοίρης, Ιμεραλιλάι, Κουμέντος, Ράντζα, Κουρούπης Καμπούρης, Νικήτας, Ανδρίκος, Τζιμογιάννης, Τζιβίλογλου, Πάππος, Κωνσταντίνου, Στάτης, Δημητριάδης, Χατζηλιόντας, Ατματσίδης, Αμανατίδης, Γανωτάκης και Ευγενικός.