Ιάλυσος: Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Φυντάνης

Ιάλυσος: Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Φυντάνης

Ιάλυσος: Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Φυντάνης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 102 ΦΟΡΕΣ

Ήρθε το δελτίο του Βαλιτζό - Χαμόγελα για Σταυλά που «πέταξε» τις πατερίτσες

Αποφασισμένοι να παρουσιάσουν το καλύτερο φετινό τους πρόσωπο στο Παγκρήτιο την ερχόμενη Δευτέρα, είναι οι «ερυθροκίτρινοι» του Ιάλυσου. Παίζουν εξάλλου όπως δηλώνουν με την καλύτερη ομάδα της Κατηγορίας, που δεν είναι άλλη από τον Εργοτέλη.

Τεχνική ηγεσία και παίκτες, πιστεύουν πως έχουν δυνατότητες και πρέπει να τις δείξουν σε αυτό το ματς. Ο Ηλίας Φυντάνης ο οποίος επέστρεψε από την Αθήνα, γύμνασε και χθες εντατικά μαζί με τον κ. Κατσανίκα την ομάδα του στην τακτική που θα ακολουθηθεί σε αυτό το ματς.

Στον Ιάλυσο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με απουσίες. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση έχει στα χέρια της και το δελτίο του Ιμπραχήμ Βαλιτζό, ο οποίος μπορεί να αγωνισθεί εφόσον το κρίνει ο προπονητής του. Εάν τον χρησιμοποιήσει στο ματς με τον Εργοτέλη θα αναπροσαρμόσει σίγουρα τα πλάνα του σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα για την οποία δεν έχει «δείξει» ακόμα τις προθέσεις του.

Ο Δημήτρης Σταυλάς από την άλλη, κινείται πλέον χωρίς πατερίτσες και σε λίγες μέρες θα μπει στις προπονήσεις, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να μπει σιγά-σιγά σε αυτές και να τεθεί αργότερα στη διάθεση του προπονητή του.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Ο κόουτς του Ιάλυσου πάντως, επιστρέφοντας από την Αθήνα δεν αποκάλυψε τα χαρτιά του σε ό,τι αφορά τις επαφές που είχε με παίκτες που τον ενδιαφέρουν.
Κάτι τέτοιο θα γίνει με τη διοίκηση, η οποία εφόσον έχει το «πράσινο φως» του προπονητή, θα προχωρήσει και στις δέουσες κινήσεις.

Διαβάστε ακόμη

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη