Ζευγάρι Βρετανών καταγγέλλει ότι τους πήγαν σε ξενοδοχείο... γιαπί στο Φαληράκι

Ζευγάρι Βρετανών καταγγέλλει  ότι τους πήγαν σε ξενοδοχείο... γιαπί στο Φαληράκι

Ζευγάρι Βρετανών καταγγέλλει ότι τους πήγαν σε ξενοδοχείο... γιαπί στο Φαληράκι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2946 ΦΟΡΕΣ

Νεαρό ζευγάρι Βρετανών τουριστών πραγματοποίησε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό επιλέγοντας ξενοδοχείο στο Φαληράκι της Ρόδου.

Το ζευγάρι πλήρωσε 1.000 λίρες για το ταξίδι στον Thomas Cook, αλλά όταν έφτασαν στο ξεοδοχείο διαπίστωσαν ότι ήταν ενα...γιαπί, όπως γράφει η Daily Mail. Θορυβώδεις κατασκευαστικές εργασίες, εκετεθειμένα καλώδια και όλη η εικόνα μιας ημιτελούς κατασκευής πρόβαλε μπροστά τους, ενώ στο δωμάτιο, που τους δόθηκε υπήρχε έλλειψη ζεστού νερού.

Το νεαρό ζευγάρι είναι φοιτητές και δούλευαν μήνες με μερική απασχόληση για να συγκεντρώσουν τα χρήματα του πρώτου κοινού τους ταξιδιού στο εξωτερικό.
Όπως αναφέρουν, όταν έφτασαν όλα φαινόταν εντάξει, αλλά αυτό συνέβαινε γιατί ήταν βράδυ. Από το επόμενο πρωί κατάλαβαν ότι ο χώρος ήταν ένα εργοτάξιο.

Πέραν της έλλειψης ζεστού νερού, όπως λένε, δεν βρήκαν ούτε πόσιμο νερό και έπρεπε να πάνε με ταξί στην πόλη για να το βρουν.
Ο θόρυβος ήταν διαρκής ακόμη και με τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά, καθώς εκσκαφείς και γερανοί εργάζονταν σταθερά.

Προέβησαν σε συνεχείς διαμαρτυρίες στον Thomas Cook, αλλά η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι, καθώς δεν είχε κενά δωμάτια.
Προφανώς το έργο καθυστέρησε να ολοκληρωθεί κατά δυο μήνες.

Το ζευγάρι έμεινε 4 ημέρες εκεί και πλέον απαιτεί από τον τουρ οπερέιτορ την πλήρη επιστροφή των χρημάτων τους για την «καταστροφική» δοκιμασία στις καλοκαιρινές διακοπές του.
Επσιτρέφοντας στην Αγγλία, στις 6 Ιουλίου, το ζευγάρι κατήγγειλε τον Thomas Cook. Όπως αναφέρουν, τους προσφέρθηκε μερική επιστροφή 150 λιρών ή κουπόνια αξία 200 λιρών, που δεν τα δέχθηκαν.

Ο τουρ οπερέιτορ, πάντως, δηλώνει ότι πριν από το ταξίδι, στις 19 Ιουνίου, εστάλη επιστολή που τους ενημέρωνε για οικοδομικές εργασίες στο ξενοδοχείο, την οποία, όμως, το ζευγάρι λέει ότι δεν έλαβε.

Ο Thomas Cook εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία του ζευγαριού και αναφέρει ότι συζητά με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα για πλήρη επιστροφή των χρημάτων τους.
Το ρεπορτάζ συνοδεύεται από πολλές φωτογραφίες και βίντεο από το ξενοδοχείο.

(Πηγή: tornosnews.gr)

Διαβάστε ακόμη

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!