Στο γήπεδο η δεκαοκτάδα του «γηραιού»

Στο γήπεδο η δεκαοκτάδα του «γηραιού»

Στο γήπεδο η δεκαοκτάδα του «γηραιού»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 313 ΦΟΡΕΣ

Ο Διαγόρας με στόχο μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα υποδέχεται στις 16.00 τον Ποσειδώνα Καρπάθου

Ξεκουράστηκαν αρκετά οι παίκτες του Διαγόρα, μετά τη διακοπή αλλά και το ρεπό που έκαναν στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Blue Star ferries. Ήρθε συνεπώς η ώρα, να ξαναμπούν στους αγωνιστικούς χώρους και να επιστρέψουν στα καθήκοντα τους.

Ο Διαγόρας με βάση το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής, θα παίξουν σήμερα στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας στις 16.00 με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Καρπάθου,επιδιώκοντας άλλη μια επιτυχία και θέλοντας να συνεχίσουν τη νικηφόρο πορεία που έχουν χαράξει από την αρχή του φετινού… μαραθωνίου.

Ο Ανδρέας Σταύρου για το σημερινό παιχνίδι, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα αν αναλογισθεί κανείς, πώς υπάρχουν λύσεις στο ρόστερ του Διαγόρα, ακόμα και για τις απουσίες βασικών παικτών.
Απόντες θα είναι για τους γνωστούς λόγους ο Γιάννης Μαρίνου και ο Θωμάς Σαρίκος, οι οποίοι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας λόγω των τραυματισμών τους.

Ο κόουτς της ομάδας δεν ανακοίνωσε δεκαοκτάδα για το σημερινό παιχνίδι. Κάλεσε όλους τους παίκτες στο Δημ. Στάδιο και θα επιλέξει τους δεκαοκτώ αναγκαίους, λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται κι ο επιστρέψας στο ρόστερ του Διαγόρα Ραφαήλ Φλεβάρης, του οποίου το δελτίο είναι ήδη έτοιμο κι ο κόουτς του Διαγόρα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει εφόσον το θελήσει ο ίδιος.

Θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες οι παίκτες του Διαγόρα ύστερα από πολλές μέρες που ήσαν εκτός δράσης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες οι παίκτες του Διαγόρα ύστερα από πολλές μέρες που ήσαν εκτός δράσης (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας