Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο ΓΕΛ Αφάντου

Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο ΓΕΛ Αφάντου

Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο ΓΕΛ Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 264 ΦΟΡΕΣ

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, στο Γενικό Λύκειο Αφάντου, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη στήριξη του θεσμού της αιμοδοσίας και την καλλιέργεια του εθελοντικού πνεύματος στους μαθητές/τριες του σχολείου, διοργανώθηκε για τρίτη χρονιά «Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας» σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Απώτερος στόχος αυτής της εκδήλωσης υπήρξε η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των μαθητών, των οικογενειών τους και της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας σχετικά με το θέμα της αιμοδοσίας.

Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στους μαθητές/τριες του σχολείου, που εργάστηκαν με ιδιαίτερο ζήλο για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και ανέδειξαν την αιμοδοσία και τον εθελοντισμό σε υπέρτατες αξίες, και ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του Τμήματος Αιμοδοσίας, κ. Αγγέλου Ευάγγελο, τη γιατρό και τις νοσηλεύτριες του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, για την καθοριστική τους συμβολή στην υλοποίηση αυτής της δράσης.

Ευχαριστούμε επίσης τους μαθητές και δασκάλους των Δημοτικών σχολείων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και όλους τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και έκαναν τον εθελοντισμό πράξη.

Διαβάστε ακόμη

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη