Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του αναπτυξιακού

Σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του στίβου στα Δωδεκάνησα παίζει η σειρά των αγώνων παμπαίδων-παγκορασίδων β’ γι’ αθλητές-αθλήτριες ηλικίας 12-13 ετών.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους συλλόγους, εδώ και εφτά χρόνια διοργανώνουν επιτυχώς τους αγώνες, ενώ ο τελευταίος αυτής της περιόδου διεξήχθη στις 15 Οκτωβρίου στη Λέρο.

Για το λόγο αυτόν η ΕΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του: «Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες προς τους συνδιοργανωτές των αγώνων στίβου "ΛΕΡΕΙΑ 2016",  που διεξήχθησαν στη Λέρο  στις 15/10/2016 με μεγάλη επιτυχία.
Οι αγώνες αυτοί αφορούσαν στους αθλητές και αθλήτριες των σωματείων της Δωδεκανήσου ( 12-13 ετών) της αναπτυξιακής κατηγορίας των ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’.

Με τους αγώνες αυτούς " έπεσε" και η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2016 για την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου. Στη πραγματοποίηση  των αυτών συνέβαλαν καθοριστικά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Λέρου και ο ΓΣ Νέων Λέρου».