Άρης Αρχαγγέλου: «Απαιτούμε σεβασμό και καλύτερη αντιμετώπιση»

Πολλά παράπονα από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η ομάδα τους από τους διαιτητές έχουν οι άνθρωποι του Άρη και τα διατύπωσαν χθες, μέσω του προέδρου του σωματείου Σάββα Σφυριαλλά, στους παράγοντες της ΕΠΣΔ.

Ο επικεφαλής των «κιτρινόμαυρων» επισκέφθηκε χθες τα γραφεία της διοργανώτριας και διαμαρτυρήθηκε καταρχήν για τις αποφάσεις του διαιτητή και των βοηθών στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Κλεάνθη (ο Άρης ηττήθηκε με 3-4), ενώ θυμήθηκε τον αγώνα της Κω με τον Αντίμαχο.

Ο κ. Σφυριαλλάς αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες φάσεις του πρόσφατου ματς με τους Παραδεισιώτες, που κατά την κρίση του επηρέασαν τη ροή του αγώνα και το αλλοίωσαν το αποτέλεσμα (μίλησε για οφσάιντ στο γκολ με το οποίο ο Κλεάνθης ισοφάρισε σε 1-1, για μη καταλογισθέν πέναλτι στο 1-2 και για φάουλ στο κέντρο, από το οποίο ξεκίνησε η φάση 3-4) ), ζητώντας μεγαλύτερο σεβασμό και καλύτερη αντιμετώπιση της ομάδας του.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο κα παρά τη στεναχώρια του για την ήττα, η οποία ήρθε στις λεπτομέρειες, ο προπονητής Γιώργος Σταυριανός αποτίμησε θετικά την παρουσία της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Κλεάνθη και αναγνώρισε, ως ένα ιδιαίτερα θετικό στοιχείο, την ικανότητά της να βρει τρόπο αντίδρασης και να ισοφαρίσει σε 3-3 ένα παιχνίδι που μέχρι το 80’ βρισκόταν στο 1-3 και έμοιαζε χαμένο.  

Για τον Άρη ακολουθεί ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι, αυτό κόντρα στον Ηρακλή Λάρδου. Στη διάθεση του Γιώργου Σταυριανού, ο οποίος ξεκίνησε να προετοιμάζει την ομάδα του από χθες, επανέρχονται οι μέχρι πρότινος τραυματίες Σωτήρης Πατσιαούρας και Γιώργος Συμεωνίδης. Αντίθετα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιάννη Σταμούλη, ο οποίος πονάει στο γόνατο.     

 

Ενοχλήσεις στο γόνατο αισθάνεται  ο Γιάννης Σταμούλης  ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΕνοχλήσεις στο γόνατο αισθάνεται ο Γιάννης Σταμούλης ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ