Μάχη με το χρόνο για τον Ηρακλή Λάρδου που αναζητά καινούργιο προπονητή

Εξαιρετικά δύσκολη και πιεστική είναι η εβδομάδα που ξεκίνησε για τους ανθρώπους του Ηρακλή Λάρδου, ο οποίοι καλούνται να διαχειριστούν όχι μόνο την παραίτηση του Μανώλη Κοντού από την τεχνική ηγεσία, αλλά και την αποχώρηση δύο ποδοσφαιριστών.

 Η βαριά ήττα με 1-4 από τη Δόξα Καρδάμαινας το περασμένο Σάββατο προκάλεσε αναταράξεις και οδήγησε στην πόρτα της εξόδου καταρχήν τον προπονητή.

Η απόφαση του Μανώλη Κοντού να αποχωρήσει από την ομάδα είναι οριστική και αμετάκλητη και η διοίκηση αναζητά από χθες τον αντικαταστάτη του, με την ελπίδα πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο νέος τεχνικός θα έχει βρεθεί.

 Επιπλέον, οι Λαρδιακοί αναγκάζονται να βγουν ξανά στη μεταγραφική αγορά, προκειμένου να αξιοποιήσουν τις λίγες μέρες που απομένουν μέχρι την εκπνοή της σχετικής περιόδου και να καλύψουν τα κενά που άφησαν με την αποχώρησή τους οι Νίκος Καλογερής και Μπάμπης Τσαγγαρόπουλος. Οι δύο ποδοσφαιριστές επικαλέστηκαν προσωπικούς λόγους και την ανάγκη να επιστρέψουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

 Την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Ηρακλής αντιμετωπίζει στον Αρχάγγελο τον Άρη και το ευτύχημα για τον Μιχάλη Καμμά, ο οποίος έκανε τη χθεσινή προπόνηση και θα παραμείνει μέχρι να βρεθεί νέος προπονητής, είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.