«Φωνές» από τον ΟΦΗ για τον Άρη Φάκαρο

Την Κυριακή διεξήχθη η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας και η νεοφώτιστη Πεντέλη ήταν μεταξύ των νικητών των αναμετρήσεων.

Υποδέχθηκε τον ΟΦΗ κι επικράτησε 63-59 ωστόσο οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, εμπλέκοντας και τον αξιολογημένο διαιτητή του συνδέσμου Δωδεκανήσου, Άρη Φάκαρο.

Οι Κρητικοί φώναξαν για τη φάση που διαδραματίστηκε μόλις 6’’ πριν το τέλος του αγώνα και με το σκορ να είναι 61-59. Ο αθλητής του ΟΦΗ, Μαϊστρέλλης, είχε κατοχή μπάλας και σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι άνθρωποι της ομάδας, του έγινε φάουλ το οποίο δε δόθηκε, με αποτέλεσμα οι παίκτες της Πεντέλης να κλέψουν την μπάλα, να δεχτούν φάουλ και με βολές να διαμορφώσουν το τελικό 63-59.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιάννης Κόκκινος, διαμαρτυρήθηκε και για τη φθορά των φάουλ σε δηλώσεις του: «Αξίζαμε τη νίκη. Στην τελευταία φάση οι διαιτητές δεν μας έδωσαν το φάουλ στον Μαϊστρέλλη, αλλά η μεγαλύτερη ζημιά έγινε στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου μας φόρτωσαν με πολλά φάουλ».
Πρώτος διαιτητής ήταν ο Άρης Φάκαρος και δεύτερος ο Βασίλης Ντάνος (Β’ εθνικής) από το σύνδεσμο Αν. Στερεάς / Εύβοιας.