Βόλτα με τζιπ για τα παιδιά του ΚΔΑΠ Αγίου Νικολάου

Μία διαφορετική ημέρα είχαν την ευκαιρία να περάσουν την Παρασκευή 21.10.2016 τα παιδιά του ΚΔΑΠ Αγίου Νικολάου που ήταν μία προσφορά της κας Carolien Brix και της Εταιρίας της JEEP SAFARI RHODES & RHODES ADVENTURES.

Συγκεκριμένα η κα Brix, η οποία είναι από την Ολλανδία αλλά μένει μόνιμα στη Ρόδο τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια, έχει την Εταιρία «Jeep Safari Rhodes» που δραστηριοποιείται κατά την καλοκαιρινή περίοδο διοργανώνοντας off road 4x4 ημερήσιες εκδρομές για τουρίστες. Προέβει σε μία κοινωνική προσφορά για τα παιδιά του σχολείου και διοργάνωσε ένα ημερήσιο Jeep Safari με τη συνδρομή όλου του προσωπικού της!

Έτσι την Παρασκευή 21.10.2016  τα παιδιά από το ΚΔΑΠ του Αγίου Νικολάου μαζί με δασκάλους και κηδεμόνες τους, με εννέα  αυτοκίνητα και ισάριθμους οδηγούς από την Εταιρία της κας Brix έκαναν μία διαδρομή η οποία περιελάμβανε στάσεις στα Μαριτσά, τις Επτά Πηγές, το Φουντουκλί ενώ στην παραλία των Φανών τους προσέφεραν μπάρμπεκιου.

Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχή χρονιά που η κα. Brix πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της και θα ακολουθήσουν και άλλες, ενώ στόχος της είναι να ευαισθητοποιήσει και όσους συμπολίτες μας που θέλουν και εκείνοι να προσφέρουν.

Τέλος, ευχαριστεί εγκάρδια για τα όσα προσέφεραν επίσης αφιλοκερδώς τους παρακάτω:
ΒΑΠ, ΙΒΙΣΚΟΣ, κρεοπωλείο κ. Κουδουράκη στο Παραδείσι, βενζινάδικο ΕΛΙΝ του κ. Ελευθεριάδη Χρήστου 3ο χλμ Κρεμαστής-Μαριτσών, λαχαναγορά κ. Σφυράκη στα Τριάντα kai RHODIAN TOURS Kyriakos Mitropoulos.