«Καθαρό» το ματς στ’ Αφάντου, δύο οι παραπομπές διαιτητών

Τρία παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries μπήκαν στο «μικροσκόπιο» κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συγκέντρωσης των διαιτητών.

 Στο ματς του ΑΕΡΑ με το Φοίβο, που προκάλεσε την «έκρηξη» των γηπεδούχων, ο παρατηρητής διαιτησίας Βασίλης Τσαγγάρης δεν είδε το παραμικρό πρόβλημα στις αποφάσεις του διαιτητή και των βοηθών του, λέγοντας για τη φάση του ακυρωθέντος τέρματος του Φιλιππάκου αφ’ ενός πως ήταν οριακή, αφ’ ετέρου δε πως ο βοηθός Νώντας Λάζος βρισκόταν σε καλή θέση, άρα είχε καλύτερη οπτική επαφή.

Ο ίδιος ο παρατηρητής έμεινε με την αίσθηση πως ο βοηθός έκρινε σωστά.

 Αντιθέτως, προβλήματα υπήρξαν στα ματς Άρης-Κλεάνθης και Αστέρας Παστίδας-Δόξα Ψίνθου. Ο παρατηρητής διαιτησίας του έξοχου αγώνα του Αρχαγγέλου Μιχάλης Καλαθενός δικαιώνει τους ανθρώπους του Άρη, που διαμαρτυρήθηκαν για τη φάση με την οποία ο Κλεάνθης ισοφάρισε σε 1-1, καθώς είδε οφσάιντ. Ο αρμόδιος βοηθός Τσαμπίκος Μοσχάτος τίθεται στη διάθεση του ΤΟΔ, ενώ κατά τα άλλα, συνολικά η διαιτησία κρίθηκε ως καλή.

 Στη διάθεση του ΤΟΔ τέθηκε και ο διαιτητής του αγώνα της Παστίδας Θωμάς Πατσιόπουλος, στον οποίο ο παρατηρητής του Κώστας Ζαννετίδης χρέωσε πως δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Δόξας Ψίνθου στο 90’.

  Σημειώνεται, πως το βράδυ της Δευτέρας τα γραφεία του ΣΔΠΔ ήταν κατάμεστα, με τους διαιτητές να παρακολουθούν τον αγιασμό που τέλεσε ο πατήρ Θεόδωρος Πασπάτης. 

 

Σωστή θεώρησε τη διαιτησία στο ΑΕΡΑ – Φοίβος ο Βασίλης Τσαγγάρης ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΣωστή θεώρησε τη διαιτησία στο ΑΕΡΑ – Φοίβος ο Βασίλης Τσαγγάρης ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ