Αγώνας δρόμου για επιθετικό στη Ρόδο

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προσπάθεια της Ρόδου να ενισχύσει την επίθεσή της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα «ελάφια» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με έμπειρο ποδοσφαιριστή και θα ελπίζουν σε θετικές εξελίξεις, αν και τουλάχιστον μέχρι χθες το βράδυ, υπήρχε χάσμα στο οικονομικό και γινόταν συζητήσεις για να γεφυρωθεί.

Aναμονή για Τάντιτς
Η προετοιμασία ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Τριγλία Ραφήνας συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο βοηθητικό, ενώ σήμερα ο Σάββας Ορφανίδης και οι ποδοσφαιριστές του θα δουλέψουν στο συνθετικό τάπητα του ενωσιακού γηπέδου.

 Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μπόρισλαβ Τάντιτς, ο οποίος προπονείται μεν, ωστόσο με αρκετή επιφυλακτικότητα,  λόγω του τραβήγματος στον προσαγωγό από το παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών, που υποτροπίασε την προηγούμενη εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή είναι σημαντικές. Εκτός θα μείνει για άλλη μία αγωνιστική ο αμυντικός Δημήτρης Παπαδόπουλος, που πάντως μπήκε σε πρόγραμμα και σύντομα θα επιστρέψει.

Θέμα με Νικήτα
Να αποχωρήσει από τη Ρόδο φέρεται να ζήτησε ο Στέφανος Νικήτας, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι άνθρωποι του συλλόγου δεν επιθυμούν να χάσουν από την ομάδα τους το νεαρό αμυντικό και θα προσπαθήσουν να τον μεταπείσουν.