Τους επικριτές του προκαλεί ο Κελέσογλου

Το γάντι στους επικριτές του πετάει ο πρόεδρος του Ορφέα Σουγκρί Κελέσογλου, καλώντας τους να κάνουν πράξη τις…καφενειακές «διακηρύξεις» τους και να εμφανιστούν να αναλάβουν την ομάδα. Στην αιχμηρή ανακοίνωσή του, ο επικεφαλής των «ερυθρόλευκων» της πόλης αναφέρει τα εξής:

«Ο πρόεδρος του Α.Ο. Ορφέας Σουγκρί Κελέσογλου και το Δ.Σ. ενημερώνουν όλους όσους ενδιαφέρονται για τα διοικητικά της ομάδα μας ότι η πόρτα είναι ανοιχτή για να αναλάβουν. Συζητήσεις καφενειακού επιπέδου από ψευτοπαράγοντες που είχαν καταντήσει την ομάδα ξέφραγο αμπέλι, πουλώντας ποδοσφαιριστές από το 1996 έως και το 2001, πρέπει να σταματήσουν.

Εφόσον θέλουν να αναλάβουν την ομάδα, ας έρθουν. Είναι τακτοποιημένη ταμειακά με πλεόνασμα 1000 ευρώ και χωρίς κανένα χρέος. Τους δίνουμε διορία 10 ημερών να έρθουν να αναλάβουν, αλλιώς ο πρόεδρος είναι διατεθειμένος ακόμα και να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, αφού όπως υποστηρίζουν στις καφενειακές συζητήσεις τους , έχουν έτοιμο Δ.Σ. για να αναλάβουν τον Α.Ο. Ορφέας προκειμένου να τον οδηγήσουν στη συνέχεια της σεζόν. Επομένως, καλώς να ορίσουν.

Ξεκαθαρίζουμε ότι την προεδρία της ομάδας ανέλαβε ο κ. Κελέσογλου, έπειτα από πρόταση του κ. Γιάννη Σκιαθίτη  (πιστού στρατιώτη του συλλόγου και γενικού γραμματέα στην τότε διοίκηση) και του γιου του κ. Χρήστου Σκιαθίτη (προέδρου της τότε διοίκησης), καθώς προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι του τελευταίου τον υποχρέωναν να αναχωρήσει εκτός Ελλάδας.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια η ομάδα κατάφερε να ανέβει στην Α’ Κατηγορία ως πρωταθλήτρια, με την προσπάθεια να συνεχίζεται τώρα στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να καθοδηγήσει την ιστορική ομάδα του Α.Ο. Ορφέας καλύτερα από την τωρινή διοίκηση, να έρθει να αναλάβει, αλλιώς να σιωπήσει. Ψευτομαγκιές, κακόβουλες κριτικές και κουβέντες καφενειακού επιπέδου δεν αρμόζουν στην ομάδα μας.

Γνωρίζουμε ότι ο σύλλογός μας δεν έχει ξεκινήσει καλά στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, ωστόσο, παραμένουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να αλλάξουμε τα πράγματα, έτσι ώστε στο τέλος της σεζόν όλοι να είναι ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας μας».