Κολοσσός: Πρώτα τα «ανέφικτα», μετά τα «καυτά»

Ο πολύ δύσκολος μήνας που ξεκινάει για τον Κολοσσό, χρονικά από την προσεχή Κυριακή (30/10), μπορεί να εξελιχθεί σε καλή ευκαιρία για «ανασύνταξη» δυνάμεων αλλά και για δουλειά για την κρίσιμη καμπή του α’ γύρου του πρωταθλήματος που θα κρατήσει μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η ομάδα της Ρόδου έχει μπροστά της μία σειρά αγώνων την οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την «τελική ευθεία» του α’ γύρου όπου τα πολύ σημαντικά, από βαθμολογική άποψη, παιχνίδια θα είναι συνεχόμενα. Ξεκινάει με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, συνεχίζει με τον Κόροιβο στο Βενετόκλειο και ολοκληρώνεται με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ακολουθούν δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια, με Δόξα Λευκάδας και Κύμη, όπου θα πρέπει να τα δώσει όλα για τη νίκη.

Έως τις 19 Νοεμβρίου, που είναι προγραμματισμένο το ματς με τους Επτανήσιους, οι «θαλασσί» πρέπει να εκμεταλλευτούν το χρόνο που μεσολαβεί για να «δέσουν» καλύτερα μετά την επιστροφή του Τρέβορ Ρέλεφορντ αλλά ενδεχομένως και με νέα αλλαγή στο ρόστερ. Κυρίως, να περάσει αυτό το διάστημα περιμένοντας την επάνοδο του Χρήστου Σαλούστρου η παρουσία του οποίου λείπει (και φαίνεται) από το παιχνίδι του Κολοσσού.

Ο 25χρονος φόργουορντ είναι ακόμη στην Αθήνα, ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας για το πρόβλημα στο γόνατο, και θα παραμείνει για ακόμη δεκαπέντε μέρες περίπου. Όταν επιστρέψει στη Ρόδο, θα ξεκαθαρίσει το πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα και να τη βοηθήσει στην προσπάθειά της για παραμονή στην κατηγορία.