«Κάρπαθος» θα ονομαστεί το νέο αεροσκάφος της Sky Express

Aποδεκτή έγινε η πρόταση του Δημάρχου Καρπάθου περί ονομασίας ενός αεροσκάφους της Sky Express με το όνομα του νησιού μας. Απευθυνόμενος ο κ. Ηλίας Ανδρ. Λάμπρος προς τον Πρόεδρο της Εταιρείας κ. Κροκκύδα στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

«Με την ανάληψη της εξυπηρέτησης από την εταιρεία σας των αεροπορικών δρομολογίων της Καρπάθου και εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, σας ζητάμε την ονομασία ενός αεροσκάφους σας με το όνομα του ακριτικού μας νησιού.

Η ονομασία ενός αεροσκάφους σας θα χαροποιήσει τους κατοίκους του νησιού μας και ταυτόχρονα, θα αναδείξει τον δεσμό της ακριτικής Καρπάθου με την εταιρεία σας, ο οποίος δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των κατοίκων αλλά και την ανοδική πορεία της Sky Express.»

Σε απάντησή της η εταιρεία ευχαριστεί θερμά για την πρόταση και την χαρακτηρίζει «εξαιρετικά τιμητική για την εταιρεία», ενώ υπογραμμίζει ότι «από τις πρώτες μέρες που η Sky Express επιχειρεί στο όμορφο νησί σας, έχει δηλώσει την επιθυμία της να ανταποκρίνεται, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, στα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας.

Θεωρούμε, λοιπόν, τιμή μας να αποδεχτούμε την πρότασή σας και να δώσουμε το όνομά του υπέροχου τόπου σας στο νέο μας αεροσκάφος.

Η κίνηση αυτή με τον έντονο συμβολισμό της, θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την εδραίωση μιας σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Είναι για την εταιρεία μας μία ένδειξη της δέσμευσής μας να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους κατοίκους και τους επισκέπτες σας, προσανατολισμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες της ακριτικής Καρπάθου.»