Εργομετρικά τεστ στον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009

Όπως είχε γίνει πέρσι, έτσι και φέτος οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 περνούν τα εργομετρικα τεστ στο πλαίσιο της όσο γίνεται καλύτερης προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο στίβο.

Τα τεστ αυτά αφορούν την αγωνιστική ομάδα και μόνο εκείνους που κάνουν από τα 400μ. και πάνω, εκτός δηλαδή τους σπρίντερ. Χθες ο Ηλίας Ζαχαρόγιαννης από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών μαζί με το Σταμάτη Μάγο και τη Μαρία Παρδαλού, προπονητές στο σύλλογο, ήταν στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου στο ξενοδοχείο SUN WING και κατέγραψαν τις επιδόσεις όλων όσοι συμμετείχαν στα τεστ αυτά ώστε να αξιοποιηθούν και να γίνουν οι απαραίτητες συγκρίσεις σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο.

Τα τεστ θα συνεχιστούν σήμερα στο στάδιο του Κορακόνερου, προκειμένου όλη η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία στα διασυλλογικά, τα πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και διεθνείς διοργανώσεις.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν άλλη μια φορά το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει το έργο της ανάπτυξης ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 με σκοπό όλα τα μέλη του να αποκομίσουν ό, τι αξίζει για διακρίσεις.