Εργομετρικά τεστ στον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009

Εργομετρικά τεστ στον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009

Εργομετρικά τεστ στον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 284 ΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιήθηκαν χθες στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου SUNWING και θα συνεχιστούν σήμερα στο Κορακόνερο για την αγωνιστική ομάδα του, ενόψει της νέας περιόδου στο στίβο

Όπως είχε γίνει πέρσι, έτσι και φέτος οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 περνούν τα εργομετρικα τεστ στο πλαίσιο της όσο γίνεται καλύτερης προετοιμασίας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο στίβο.

Τα τεστ αυτά αφορούν την αγωνιστική ομάδα και μόνο εκείνους που κάνουν από τα 400μ. και πάνω, εκτός δηλαδή τους σπρίντερ. Χθες ο Ηλίας Ζαχαρόγιαννης από το ΤΕΦΑΑ Αθηνών μαζί με το Σταμάτη Μάγο και τη Μαρία Παρδαλού, προπονητές στο σύλλογο, ήταν στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου στο ξενοδοχείο SUN WING και κατέγραψαν τις επιδόσεις όλων όσοι συμμετείχαν στα τεστ αυτά ώστε να αξιοποιηθούν και να γίνουν οι απαραίτητες συγκρίσεις σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο.

Τα τεστ θα συνεχιστούν σήμερα στο στάδιο του Κορακόνερου, προκειμένου όλη η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία στα διασυλλογικά, τα πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και διεθνείς διοργανώσεις.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν άλλη μια φορά το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει το έργο της ανάπτυξης ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 με σκοπό όλα τα μέλη του να αποκομίσουν ό, τι αξίζει για διακρίσεις.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης