Πρόσκληση στον Μητσοτάκη να επισκεφθεί την Κάρπαθο

Τον πρόεδρο της «Νέας Δημοκρατίας» και αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη επισκέφθηκε στο γραφείο του στην οδό Πειραιώς, ο Έπαρχος Καρπάθου-Κάσου Γιάννης Μηνατσής συνοδευόμενος από το βουλευτή Δωδεκανήσου της «ΝΔ» Μάνο Κόνσολα και τον πρόεδρο της Τοπικής Επιτροπής Καρπάθου της «ΝΔ» Μανώλη Κυριακάκη.

Κατά την επίσκεψή του ο κ. Έπαρχος ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τα δύο νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Καρπάθου-Κάσου και του ζήτησε όταν η «ΝΔ» γίνει Κυβέρνηση να εφαρμοσθεί η νησιωτική πολιτική, όπως προβλέπει το Σύνταγμα.

Παράλληλα ο Έπαρχος προσκάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να επισκεφθεί την Κάρπαθο και την Κάσο, όταν  το επιτρέψει το πρόγραμμά του.

Ο πρόεδρος της «ΝΔ» ευχαρίστησε τον Έπαρχο και τον πρόεδρο της Τ.Ε Καρπάθου της «ΝΔ» για την επίσκεψή τους και την ενημέρωση που του έκαναν, καθώς επίσης και για το ότι στις εκλογές που έγιναν για την ανάδειξη προέδρου της «ΝΔ» στην Κάρπαθο (από τις λίγες περιοχές της χώρας), ήρθε πρώτος σε ψήφους ο κ. Μητσοτάκης.

Τέλος με χαρά αποδέχθηκε την πρόσκληση του Επάρχου και υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί την Κάρπαθο ή την Κάσο σε χρόνο που θα προσδιορισθεί προσεχώς.