Αλλαγή φρουράς στον πάγκο της Δόξας Ψίνθου

Σε αλλαγή προπονητή οδηγήθηκε, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες, η Δόξα Ψίνθου. Οι δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένεια του Μιχάλη Μανωλά, λόγω του χαμού της πεθαράς του, αναγκάζει τον έμπειρο προπονητή να αφήσει το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα, προκειμένου να αφιερώσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στους δικούς του ανθρώπους.

Ο Μιχάλης Μανωλάς ενημέρωσε τους παράγοντες της Δόξας για την απόφασή του το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ενώ λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε μαζί του, προχώρησε στην παρακάτω δήλωσε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:   

«Το τελευταίο διάστημα, διαμορφώθηκε μια πολύ δύσκολη κατάσταση στο οικογενειακό μου περιβάλλον, που δεν μου δίνει περιθώρια και χρόνο για να συνεχίσω την ενασχόληση μου με την ομάδα της Ψίνθου, ως προπονητής. Επέλεξα να αποχωρήσω από την ομάδα αυτή την στιγμή, εφόσον κρίνω ότι δεν μπορώ σε αυτό το χρονικό διάστημα, να είμαι ψυχή και σώματι στο τιμόνι της ομάδας.

Ευχαριστώ την Διοίκηση για την στήριξη και τούς ποδοσφαιριστές για την συνεργασία που είχαμε αυτό τον λίγο χρόνο που περάσαμε μαζί!!!!!!»

Χρέη προπονητή ανέλαβε ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Μιχάλη Μανωλά και πρώην μέρος του επιτελείου του Πανιωνίου, Αλέκος Καραμήτσος (καθοδήγησε τη Δόξα στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Παστίδας).

Ο κ. Καραμήτσος θα λάβει μέρος στη σχολή προπονητών που θα γίνει στο τέλος Νοεμβρίου στη Ρόδο κι εφόσον όλα πάνε καλά, δεν αποκλείεται η συνεργασία του με τη Δόξα να επεκταθεί μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αποχώρησε από τον πάγκο της Δόξας ο Μιχάλης Μανωλάς για οικογενειακούς λόγους ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΑποχώρησε από τον πάγκο της Δόξας ο Μιχάλης Μανωλάς για οικογενειακούς λόγους ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ