Συνάντηση υποψηφίων της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών,  με το Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο

Σε συνέχεια των επαφών της παράταξης ΔΚΜ, με το σύνολο των θεσμικών φορέων της Δωδεκανήσου, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Ρόδο με το Δήμαρχο κ Φώτη Χατζηδιάκο.

 

Αναλυτικότερα στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Δημάρχου, την παράταξη της ΔΚΜ εκπροσώπησαν οι κ.κ. Γιαννικουρής Αντώνης, Καμπαστάνας Μανώλης, Κατσαδούρος Ταξιάρχης, Μπριάνης Κωνσταντίνος και Παπαδάκης Ναπολέων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, αναλύθηκε η επιτακτική ανάγκη συμβολής του ΤΕΕ Δωδεκανήσου στη διαμόρφωση προτάσεων και ολοκληρωμένων λύσεων που προωθούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Επιπρόσθετα συζητήθηκε η εξέλιξη και ωρίμανση μεγάλων έργων υποδομής και η αντιμετώπιση θεμάτων καθημερινότητας που σχετίζονται άμεσα με τη λειτουργία των αστικών κέντρων του νησιού.

Παράλληλα ο Δήμαρχος κ Χατζηδιάκος υπογράμμισε ότι επιζητά την τεχνοκρατική προσέγγιση και συνεργασία  με το ΤΕΕ  στα ακανθώδη προβλήματα, διότι θεωρεί  μεγάλο όπλο την τεχνογνωσία που διαθέτει μέσω των μελών του.

Τέλος ο Δήμαρχος Ρόδου συνεχάρη την παράταξη για την πρωτοβουλία της.

Από την πλευρά τους τα μέλη της ΔΚΜ πρότειναν την ουσιαστική αξιοποίηση της «δεξαμενής» και της εμπειρίας των μηχανικών που διαθέτει   η Δωδεκάνησος.