Η εμπειρία του Αστέρα Μασσάρων νίκησε τον ενθουσιασμό του Ευαγόρα

Η εμπειρία του Αστέρα Μασσάρων νίκησε τον ενθουσιασμό του Ευαγόρα

Η εμπειρία του Αστέρα Μασσάρων νίκησε τον ενθουσιασμό του Ευαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 94 ΦΟΡΕΣ

Αν και δεν βρέθηκε στην καλύτερη μέρα του, ο Αστέρας βρήκε τον τρόπο να επιβληθεί με 3-1 και να εξασφαλίσει την παρουσία του στη συνέχεια του κυπέλλου

Παρότι ήταν αρκετά φλύαρος και συνάντησε αντίσταση από τον νεανικό και μαχητικό Ευαγόρα, ο σαφώς πιο έμπειρος Αστέρας Μασσάρων βρήκε τον τρόπο να «καθαρίσει την μπουγάδα» και να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου «Αυγουστίνος» με νίκη 1-3.

Η ομάδα του Σάββα Σταυρίδη πήρε το προβάδισμα στο 25’, χάρη σε εύστοχο πλασέ του Μπαϊρακτάρη από θέση τετ α τετ, ωστόσο στη συνέχεια του αγώνα δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε και να «κλειδώσει» τη νίκη, με αποτέλεσμα το ρευστό 0-1 να επιτρέπει στον Ευαγόρα να ελπίζει. Στο 72’, τρία λεπτά πριν ο Λερογιάννης «γράψει» με πλασέ, έπειτα από γύρισμα του Βακιάνη, το 0-2, οι γηπεδούχοι έχασαν τετ α τετ με τον Μανιά, ενώ στο 73’ είχαν οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Βασιλειάδη. Μάλιστα, οι ίδιοι υποστηρίζουν πως στη συγκεκριμένη φάση η μπάλα πέρασε τη γραμμή και το γκολ έπρεπε να κατακυρωθεί.

Εν τέλει, ο Αστέρας πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 80’ με τον ίδιο σκόρερ και τον ίδιο δημιουργό της φάσης του 0-2, ενώ ο Ευαγόρας σημείωσε το γκολ της τιμής στο 85’, με πλασέ του Καμπούρη από πλάγια θέση.

Πολλά παράπονα έχουν οι γηπεδούχοι από τον τρόπο με τον οποίο τους αντιμετώπισε ο διαιτητής Κάζας και ο πρώτος βοηθός του Μαυρουδής. Η δεύτερη βοηθός Βούλγαρη πέρασε απαρατήρητη.

Οι συνθέσεις:

Ευαγόρας: Μόσιαλος, Ταρατίτας (46’ Τζιοβάνι), Πετράς, Κατσιμπράκης, Ζαλογιάννης, Κεπέρης, Βασιλειάδης, Χίντα (73’ Παπαντωνίου), Μανιάς, Γιώτης (46’ Καμπούρης), Μανταλιός
Αστέρας Μασσάρων: Μαρίνοβ, Κουρμαδιάς, Διονυσακόπουλος (65’ Χατζημανώλης Μ.), Κιλασίν Χ., Κιλασίν Ε., Καρπαθάκης, Μπαϊρακτάρης, Λερογιάννης, Βακιάνης, Δημητριάδης, Μαυριός (55’ Μίρτσεβ).

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης