Τα βρήκε σκούρα ο Κλεόβουλος...

Τα βρήκε σκούρα  ο Κλεόβουλος...

Τα βρήκε σκούρα ο Κλεόβουλος...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 147 ΦΟΡΕΣ

Στο 86’ χρειάστηκε να φτάσει ο αγώνας για να γίνει το 2-3 στα Κοσκινού με το Δαμάγητο και να περάσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου οι Λίνδιοι

Έναν πολύ καλό Δαμάγητο βρήκε απέναντί του χθες ο Κλεόβουλος στα Κοσκινού για το Κύπελλο και χρειάστηκε να φτάσει το 86’ για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με σουτ έξω από την περιοχή του Κολιοκώστα στο 20’ οι Λίνδιοι κατάφεραν και προηγήθηκαν αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Κεφάλας σούταρε για το Δαμάγητο, ο Ναούμ απόκρουσε ασθενώς και στην επαναφορά ο Καραγιάννης ισοφάρισε. Οι γηπεδούχοι μάλιστα έδειξαν ότι μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι η πρόκριση του Κλεόβουλου στο 65’, καθώς ο Χωρίτης βρήκε δίχτυα με απευθείας φάουλ.

Ο Αλέκος Κακλαμάνος μπήκε ως αλλαγή στο 70’και στο 72’ ανέλαβε…δράση, σκοράροντας με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Κολιοκώστα για το 2-2. Το τελικό 2-3 έγινε πια στο 86’ με εκτέλεση φάουλ του Παπαοικονόμου, αφού η μπάλα βρήκε στον Πιτσουρδάκη και κατέληξε στα δίχτυα.

Διαιτητής ήταν ο Αυγενικού με βοηθούς το Γιακουμάκη και τον Τσιβίτη

Δαμάγητος: Θέμελης, Ντελλάκης (46’ Αρφαράς), Συρράκος, Χωρίτης, Πηδιάκης, Κυριακάκης, Μαχλής, Γρηγοριάδης, Ατσίδης, Κεφάλας (53’ Μπιλλιάς Φ.), Καραγιάννης (85’ Καμπουράκης).
Κλεόβουλος: Ναούμ, Σεϊμίρ, Χαμιτάι, Κωστάκης, Πιτσουρδάκης, Γαϊτάνος, Κουκουτσέλας, Παπαοικονόμου (87’ Πέθακας), Κολιοκώστας, Ζερβός (65’ Μοντεσάντος), Τόμας (70’ Κακλαμάνος).

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας