Στο Βενετόκλειο με αντίπαλο τον Ήφαιστο η Δωδεκάνησος

Σε δύο εβδομάδες (12-13 Νοεμβρίου) θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στο μπάσκετ με καρότσι για τη σεζόν 2016-17, με τη διεξαγωγή της α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χθες πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων και την κάτοχο του τίτλου, Δωδεκάνησο, εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας της, Τάκης Καλούδης. Η διαδικασία είχε ευνοϊκή κατάληξη αφού η ομάδα της Ρόδου θα παίξει εντός έδρας και με βατό αντίπαλο (Ήφαιστο Πάτρας).

Αναλυτικά: «Παρουσία εκπροσώπων των σωματείων Δωδεκάνησου, ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια, Άτλαντα και του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας, Χάρη Περδίκη, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΣΕΚΚ η κλήρωση του 18ου Πανελλήνιου Κυπέλλου της ομοσπονδίας μπάσκετ με καρότσι.
Οι ομάδες χωρίστηκαν σε τέσσερα ζευγάρια τα οποία θα αναμετρηθούν μεταξύ τους ενώ τρεις ομάδες πέρασαν απευθείας στην επόμενη φάση, οι οποίες στη συνέχεια θα αγωνιστούν ως φιλοξενούμενες.

Στην πρώτη φάση τα ζευγάρια που προέκυψαν είναι: ΠΑΣΚΑ Ελληνικά Πετρέλαια – Αετοί Κρήτης, Άτλας – Ίρις Καβάλας, Δωδεκάνησος – Ήφαιστος, Γυμν. Εν. Τρικάλων Αστέρας – Αργοναύτες Βόλου και θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου. Απευθείας στην επόμενη φάση πέρασαν οι: Μέγας Αλέξανδρος, Μαρούσι, Άρης».