ΓΣ Δωδεκάνησος: Κάλεσμα στον κόσμο

Ο ΓΣ Δωδεκάνησος ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Ήφαιστο Πατρών στις 12 (ή 13) Νοεμβρίου στο Βενετόκλειο Κλειστό Γυμναστήριο της Ρόδου.

Καλούμε το φίλαθλο κόσμο του νησιού μας να συμπαρασταθεί στο σύλλογο ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι και μετά να υποδεχτούμε το Μαρούσι, ξανά εδώ στο Βενετόκλειο (19 ή 20 Νοεμβρίου) με στόχο να πάρουμε μέρος στο φάιναλ φορ της Θεσσαλονίκης (26-27 Νοεμβρίου).

Στην κλήρωση που έγινε στην Αθήνα, το σύλλογό μας εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας, Τάκης Καλούδης.

Η ομάδα μας εδώ κι ένα μήνα προετοιμάζεται πυρετωδώς υπό την καθοδήγηση του προπονητή Αντώνη Μαρκάκη και του γυμναστή Γιώργου Μποσγανά.

Θέλουμε να κατακτήσουμε ξανά το Κύπελλο και να νιώσουμε την περηφάνια και τη χαρά για την ομάδα μας.

Οι αθλητές μας, Δαούλας Ν., Ζαραγκότας Κ., Λουκάς Α., Μιχαήλου Χ., Παπάς Χ., Στυλιανακάκης Μ., Χατζηδημητρίου Μ., Χαμαντί Α., Χαρτερός Σ., Μαρτσάκης Χ., Κοντογιάννης Π., Χατζηκαντής Μ., θα παλέψουν και πάλι για να νικήσουν όπως κάνουν στο στίβο της ζωής. Με σιδερένια θέληση στέκονται «όρθιοι» και σκοράρουν, γεμίζουν τα καλάθια αποδεικνύοντας ότι με βούληση και δύναμη όλα πετυχαίνονται.

Σουτάρουν συνεχώς, τρέχουν, αγωνίζονται με πείσμα και θάρρος, με σύστημα και στόχους, ξέροντας καλύτερα από τον καθένα τι θα πει κουράγιο, αγώνας, σκοπός. Αυτοί είναι οι αγωνιστές της ζωής, αυτούς πρέπει να έχουν ως πρότυπα τα νέα παιδιά.

Αν αυτοί οι παίκτες, στο μπάσκετ με αμαξίδιο, είχαν την ίδια προβολή που έχουν αθλητές σε άλλα αθλήματα, τότε είναι σίγουρο ότι θα αποτελούσαν σύμβολα για τη νέα γενιά. Τους ευχαριστούμε που αγωνίζονται σκληρά και δίνουν όλες τους τις δυνάμεις.

Να μην ξεχνάμε ότι την Κυριακή 30/10 η ομάδα μας θα δώσει αγώνα επίδειξης για κοινωνικό σκοπό, στο 3ο δημοτικό σχολείο Αφάντου Ρόδου.