Χαλάρωμα, δεκαοκτάδα και…καλό ταξίδι

Σήμερα στις 7 το απόγευμα αναχωρεί για την Αθήνα η αποστολή της Ρόδου, η οποία θα αντιμετωπίσει αύριο στις 3 το απόγευμα την Τριγλία Ραφήνας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

 Τα «ελάφια» θα συγκεντρωθούν στις 9 το πρωί στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου προκειμένου να κάνουν ένα ολιγόλεπτο χαλάρωμα, ενώ στη συνέχεια θα ενημερωθούν από τον Σάββα Ορφανίδη για τη σύνθεση της αποστολής.

 Η χθεσινή προπόνηση, που έγινε στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου και περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα, δεν έδωσε απαντήσεις για την ετοιμότητα του Μπόρισλαβ Τάντιτς και η απόφαση σχετικά με τη συμμετοχή του στο ταξίδι, θα ληφθεί σήμερα.

Παρότι η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, ήταν «καθαρή», ο Σέρβος μέσος ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα, ώστε να μην επιβαρύνει τον προσαγωγό του. Σημειώνεται, πως νέες ιατρικές εξετάσεις έκανε και ο Παναγιώτης Βολονάκης, που είναι πλέον μια χαρά και τη Δευτέρα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

Δανεικός στον Κλεάνθη ο Τσουρούτης  
Στο δανεισμό του Τάσου Τσουρούτη στον Κλεάνθη μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, προχώρησε η Ρόδος. Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας δύσκολα θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, λόγω της ταυτόχρονης παρουσίας των Πάππου, Κουμέντου και Ράντζα και τα «ελάφια» θα τον περιμένουν να επιστρέψει το καλοκαίρι πιο έμπειρος και πιο έτοιμος.