Δεν θα ταξιδέψει στην Κω ο ΑΕΡΑ

Τελικά δεν έκαναν πράξη οι Διοικούντες του ΑΕΡΑ τα όσα διέρρεαν μέχρι χθες, ότι δηλαδή θα πήγαιναν στην ΕΠΣΔ και θα έπαιρναν τα δελτία και η ομάδα θα ταξίδευε απρόσκοπτα στην Κω, για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Δόξα Καρδάμαινας.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα το βράδυ και θα αποφασίσει αν τελικά ανακαλέσει την αρχική της απόφαση..

Όπως πάντως συνεχίζουν να αναφέρουν οι πηγές από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο, η Διοίκηση Αντώνογλου προτίθεται να αλλάξει την απόφαση της, αλλά όχι τώρα.

Αυτό θα γίνει πιθανότατα τη Δευτέρα. Σε ότι αφορά τον αγώνα της Καρδάμαινας, οι «ερυθρόλευκοι» χάνουν το ματς και τους αφαιρούνται και τρεις βαθμοί από την μέχρι τώρα βαθμολογία.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΕΡΑ:
« Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α., μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε, αποφάσισε η ομάδα να μην ταξιδέψει στην Κω για το παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Καρδάμαινας, τηρώντας έτσι στο έπακρο αυτό που έχει δηλώσει από την αρχή της εβδομάδας. Στις αρχές του ερχόμενου εφταήμερου, αναμένεται να συγκληθεί νέο Δ.Σ. προκειμένου να αποφασιστεί οριστικά το αν ο σύλλογος θα συνεχίσει ή όχι να συμμετέχει στις διοργανώσεις της Ε.Π.Σ.Δ.».