Τη Δευτέρα θα γίνει  αποτίμηση της σεζόν απο τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου προγραμματίζει, για τα μέλη και τους φίλους του την τελευταία καλοκαιρινή συνάντησή  του , την Δευτέρα 31.10 στις 21:00 το βράδυ στο Ξενοδοχείο Atrium Platinum στην Ιξιά.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, θα γίνει σύντομη ανασκόπηση της τουριστικής σαιζόν που τελειώνει καθώς και θα παρουσιαστεί ο προγραμματισμός και οι δράσεις του Συλλόγου για τον χειμώνα. Επίσης θα συζητηθεί μεταξύ των μελών η εξέλιξη των μέχρι στιγμής κρατήσεων για την νέα τουριστική περίοδο και τα συμπεράσματα από τις πωλήσεις μέχρι σήμερα.

Στην συνέχεια θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα της έκθεσης EXPO HOTEL, κατά την διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΠΟΔΙΞ και στην οποία ο Σύλλογος πρόκειται να συμμετάσχει και με τοποθετήσεις του Προέδρου, κου. Ματσίγκου με θέμα την Τοπική Γαστρονομία και All Inclusive και του Αντιπροέδρου, κου. Μουστακάκη με επίκαιρο ελεύθερο θέμα που θα αποφασίσει.

Ο Σύλλογος θα συμμετάσχει επίσης στην έκθεση Greek Tourism Expo μαζί με την ΠΟΔΙΞ όπου και εκεί ο Πρόεδρος κος. Ματσίγκος θα τοποθετηθεί σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί με θέμα την προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού καθώς και την Επιμήκυνση της Τουριστικής Περιόδου.