Παίζει στ’ Αφάντου για φιλανθρωπικό σκοπό ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Ο ΓΣ Δωδεκάνησος δίνει σήμερα στις 11.00’ αγώνα επίδειξης στον προαύλιο χώρο του 3ου δημοτικού σχολείου Αφάντου, στο πλαίσιο των συνεχών δραστηριοτήτων του για την ευαισθητοποίηση του φίλαθλου κόσμου σχετικά με το άθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ο αγώνας διεξάγεται για κοινωνικό σκοπό και πιο συγκεκριμένα για να συγκεντρωθούν πλαστικά καπάκια με τα οποία θ’ αγοραστούν αμαξίδια καθώς και για να συγκεντρωθούν τρόφιμα που θα δοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε συνεργασία με τον Τομέα Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, τη Δημοτική Αρχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Αφάντου, την Α’ βάθμια και Β’ βάθμια Εκπαίδευση καθώς και με τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους: Σύλλογος Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Παναγία Καθολική», ΑΕΡΑ, Σύλλογος Νέων Αφάντου, Αθλέτικο Άγιος Λουκάς, Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές Αφάντου.

Ο ΓΣ Δωδεκάνησος καλεί στην εκδήλωση όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το συναρπαστικό άθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο, κυρίως τα νέα παιδιά ώστε να συμμετέχουν μαζί με τους αθλητές στον αγώνα επίδειξης.