Άρπαξε το βαθμό στις καθυστερήσεις ο Αστέρας Παστίδας

Σ’ ένα παιχνίδι κέντρου περισσότερο με ελάχιστες καλές στιγμές χθες στα Μάσσαρι, ο τοπικός Αστέρας κι αυτός της Παστίδας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Από την αρχή της η συνάντηση παίχτηκε περισσότερο στη δύναμη και φάνηκε ότι όποια ομάδα πετύχαινε πρώτη το γκολ θα είχε μεγάλη πιθανότητα να πάρει και τη νίκη.

Προσπαθώντας κυρίως στην επανάληψη οι Μασσαρενοί να βρουν δίχτυα, έφτασαν στο στόχο τους στο 86’ μετά από ωραία προσπάθεια του Πάττα από αριστερά και πάσα του στον Λερογιάννη, σουτάροντας ο τελευταίος εύστοχα από το σημείο του πέναλτι για το 1-0. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι…μίλησαν τελευταίοι, χωρίς μάλιστα να αφήσουν περιθώρια γι’ αντίδραση στους αντιπάλους τους.

Οι παίκτες του Κώστα Πάττα απ’ όταν δέχτηκαν το τέρμα προσπάθησαν με γεμίσματα να εκθέσουν την άμυνα των Μασσαρενών και το κατάφεραν δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, όταν ο αγώνας βρισκόταν πια στις καθυστερήσεις. Αφού ο Πάπα εκτέλεσε το φάουλ, ο Αποστολάτος μέσα στην περιοχή έπιασε την κεφαλιά και κατάφερε να σκοράρει, χαρίζοντας άλλον ένα βαθμό στην ομάδα του.

Ύστερα από την επίτευξη του συγκεκριμένου τέρματος έληξε και το παιχνίδι, με τον Αστέρα Μασσάρων να χάνει άλλη μια φορά το «τρίποντο» μέσα από τα χέρια του…

Διαιτητής ήταν ο Αντωνάς με βοηθούς τους Βλάχο και Μπέκα.

Αστέρας Μασσάρων: Μήλιος, Κιλασίν Ε., Κιλασίν Χ., Μπαϊρακτάρης, Κώστας, Βακιάνης, Μίρτσεβ, Δημητριάδης (75’ Διονυσακόπουλος), Καρπαθάκης, Μαυριός (50’ Πάττας), Λερογιάννης (87’ Φωταράς).
Αστέρας Παστίδας: Ροδανάκης, Λικομέτι, Ισκάς, Φελεσάκης, Χαριτάκης, Κυπριώτης, Καλαγρής (60’ Αποστολάτος), Πάπα. Πολυχρόνης, Στεργιόπουλος (80’ Κυρίτσης), Λολάκης.