Ξεκίνησε τη «συγκομιδή» του ο Ηρακλής Μαριτσών

Τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας πήρε ο Ηρακλής Μαριτσών προχθές στην Κάρπαθο.

Εκεί, αν και ο Ποσειδώνας προσπάθησε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο με σύμμαχο το δυνατό αέρα να πετύχει ένα τέρμα, δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να λήξει ισόπαλη χωρίς καμιά ομάδα να βρει δίχτυα. Με το ξεκίνημα του αγώνα και μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, οι δύο ομάδες είχαν από μια ευκαιρία, αλλά οι γηπεδούχοι στην επανάληψη ανέβασαν…στροφές.

Ο Τσιπιζίδης ήταν ο παίκτης που έχασε τις ευκαιρίες για τον Ποσειδώνα ενώ ο Ηρακλής κράτησε την μπάλα όσο έπρεπε για να ξεκινήσει τη δική του πια «συγκομιδή» τη φετινή περίοδο.

Οι φάσεις
7’ Σέντρα του Τσιαβέλη από δεξιά, και ο Βασιλειώτης με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

44’ Σουτ του Γιαννακόπουλου από το ύψος της περιοχής, έφυγε λίγο πάνω από το οριζό-ντιο δοκάρι.

53’ Ο Ποσειδώνας διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή για πέναλτι που δε δόθηκε σε ανατροπή του Τσιπιζίδη.

54’ Σέντρα του Τσιαβέλη από δεξιά, με τον Σπυριδάκη να πιάνει την κεφαλιά την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.

68’ Πάσα του Καραλή για τον Τσιπιζίδη στο σημείο του πέναλτι, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Σκυλλάς, ενώ στην επαναφορά νέο σουτ από το Σπανό δεν είχε τύχη.

70’ Σουτ του Βασιλώτου μέσα από την περιοχή, πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι.

85’ Νέα ευκαιρία για τον Ποσειδώνα, όταν ο Παύλος Τσιπιζίδης με κεφαλιά δεν μπόρεσε να σκοράρει καθώς η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζό-ντιο δοκάρι.

Παράπονα από τους γηπεδούχους για τη διαιτησία του Κάζα, του οποίου βοηθοί ήταν η Βασιλείου και ο Μαυρουδής.

Ποσειδών: Γαλάνης, Τσιαβέλης, Καζηλιέρης, Σπυριδακης, Κούτολο, Κουλλάι (71’ Καουκάκης), Καραλής, Μαντινάος, Βασιλείωτης, Τσιπιζίδης, Σπανός Μ. (77’ Φράγκος).
Ηρακλής: Σκύλλας, Παπακωνσταντής Κ. (λτ.25’ Διακοηλίας), Παναγιώτου, Σαχίνης, Καρίκης, Μπίλιας, Ανδρεόπουλος, Μπάκης, Γιαννακόπουλος (70’ Βασιλώτος), Βασιλώτος, Καρίκης Γ. (94’Τσούφιος).