Ηλίας Φυντάνης: «Γεννήθηκε ένα καινούργιο φιδάκι…»!

Ο Ηλίας Φυντάνης ήταν ιδιαίτερα καυστικός στις δηλώσεις του για τη διαιτησία του κ. Πουλόπουλου. Πρώτος μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Θύελλας ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΓΚΟΥΛΗΣ που αφού ευχαρίστησε τον Ιάλυσο για την άψογη φιλοξενία τόνισε:

«Θέλω να σταθώ στους τρεις βαθμούς της νίκης, οι οποίοι είναι πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια της ομάδας μου, γιατί εμάς ο στόχος μας είναι να σωθούμε. Κάθε βαθμός που κατακτούμε είναι σημαντικός. Βέβαια φέτος με την λογική ότι πέφτει ένας, είμαστε εφησυχασμένοι, αλλά είναι νωρίς ακόμα και πρέπει να έχουμε το μυαλό μας σε αυτό, γιατί είμαστε νεοφώτιστοι κι έχουμε απειρία. Για το παιχνίδι πρέπει να πω πήραμε τους τρεις βαθμούς αλλά σε ένα ματς  παίζει ρόλο και η τύχη. Και για να είμαστε ειλικρινείς η τύχη ήταν με το μέρος μας. Αν ο Ιάλυσος στο α΄ ημίχρονο στις φάσεις των δοκαριών είχε περάσει μπροστά στο σκορ, θα είχε άλλη τροπή το παιχνίδι. Και φυσικά και στη φάση του αυτογκόλ γύρισε την τύχη η μπάλα στον Ιάλυσο. Ο συσχετισμός μετά ήταν υπέρ μας».

Ο ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ είπε:
«Σήμερα (σ.σ. χθες) πετάξαμε στον κουβά το χρυσό βαθμό από το ματς με τον Εργοτέλη. Όχι πως δεν κάναμε καλή εμφάνιση στο α΄ μέρος, αλλά νομίζω πως στα πρώτα 45΄ μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί και 4-0!  Είχαμε κλασικές ευκαιρίες μαζί με τα δοκάρια. Θα σταθώ στο ματς λέγοντας πως δεν είναι μόνο η ατυχία. Μεγάλο μέρος στην ήττα κι είναι κάτι που έχω αρχίσει να πιστεύω, είναι κι…η ανικανότητα! Γιατί όταν χάνεις γκολ από δυο και τρία μέτρα δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς… Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο… Με τόσες ευκαιρίες να μην πάρουμε το παιχνίδι και να το χάσουμε, εμένα με εκπλήσσει. Δεν στέκομαι στα γκολ. Και τα δυο ήταν αυτογκόλ. Θέλω να σταθώ όμως στη διαιτησία. Εγώ ντρέπομαι που είμαι από τον Πειραιά. Αυτός ο διαιτητής ξευτίλισε τον Πειραιά. Νομίζω πώς σήμερα εκεί γεννήθηκε ένα καινούργιο «φιδάκι». Και θα το δείτε αργότερα τι θα κάνει αυτός ο κύριος».

ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ: «ΣΥΓΝΩΜΗ…»
Στις δηλώσεις του ο Γιώργος Δελαπόρτας ζήτησε συγνώμη από την πλευρά των παικτών της ομάδας του Ιάλυσου από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. «Θέλω να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους των ποδοσφαιριστών για το αποτέλεσμα κυρίως, στον λιγοστό κόσμο που ήταν σήμερα στο Οικονομίδειο για άλλη μια φορά. Θα σταθώ κι εγώ στις ευκαιρίες γιατί όλη την εβδομάδα δουλεύαμε σε τελειώματα φάσεων. Ο κόουτς μας είχε πει όλη την εβδομάδα πως αυτό είναι το πιο σημα-ντικό παιχνίδι από τον Εργοτέλη. Ότι προσπάθεια κάναμε εκεί πήγε στράφι. Θέλω να πιστεύω πως είναι το τέλος του κακού και θα ‘ρθουν τα καλύτερα γιατί πιστεύω πως η ομάδα έδειξε μεγάλες δυνατότητες μέσα στον Εργοτέλη».