Οξυγονοθεραπεία:  Η απόλυτη αντιοξειδωτική θεραπεία για υγιές δέρμα

Η απόλυτη θεραπεία εξυγίανσης του δέρματος και αναζωογόνησης του προσώπου είναι η Οξυγονοθεραπεία, η οποία έρχεται από τις ΗΠΑ και την εταιρεία PCA Skin, και εφαρμόζεται κατ’αποκλειστικότητα στο ιατρικό κέντρο SkourasMed. Ιδανική για το θαμπό και άτονο δέρμα που έχει χάσει τη λάμψη του, για γυναίκες που καπνίζουν, που έχουν στρες, που δεν κοιμούνται αρκετά ή δεν τρέφονται με το καλύτερο δυνατό τρόπο και βλέπουν το δέρμα τους κουρασμένο.

Η οξυγονοθεραπεία, προσφέροντας καθαρό οξυγόνο στο δέρμα, το βοηθά να αναπνεύσει ώστε να βελτιωθούν έτσι όλες του οι λειτουργίες, οι διεσταλμένοι πόροι να εξυγιανθούν και να αποκατασταθεί η λάμψη και η υγιής όψη του δέρματος.

Το οξυγόνο είναι το καύσιμο του κυτταρικού μεταβολισμού και βοηθά στην επιτάχυνση της αναπνοής των ιστών. Καθώς η αναπνοή αυξάνεται, απομακρύνονται οι τοξίνες και οι ελεύθερες ρίζες –που αποτελούν έναν από τους πιο χαρακτηριστικους παράγοντες που συμβάλλουν στη διαδικασία της πρόωρης γήρανσης του δέρματος- και διεγείρεται η κυτταρική αναγέννηση.

Η εφαρμογή βασίζεται στα ιατρικά προϊόντα PCA Skin από τις ΗΠΑ, τα οποία είναι 100% φυσικά, φιλικά σε κάθε τύπο δέρματος, μη φαγεσωρογόνα και ελεύθερα από αρώματα, χρωστικές και άλλα συστατικά που προκαλούν ερεθισμούς και αντιδράσεις ευαισθησίας.

Η θεραπεία εφαρμόζεται σε 3 στάδια:
1. αύξηση δραστηριότητας και αιμάτωσης του δέρματος,
2. εισαγωγή τεχνητής αιμοσφαιρίνης,
3. προσφορά οξυγόνου

Έτσι, επιτυγχάνεται αύξηση του μεταβολισμού και βελτίωση των λειτουργιών των επιδερμικών κυττάρων, μπλοκάρισμα της δράσης των ελευθέρων ριζών και απομάκρυνση των τοξινών. Η θεραπεία δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα, εκτός από μία ήπια ερυθρότητα λόγω της αυξημενης αιμάτωσης το δέρματος, και μπορούμε να κυκλοφορήσουμε κανονικά αμέσως μετά την εφαρμογή.

Μετά τη θεραπεία, το δέρμα ακτινοβολεί από υγεία, ανακτά το φυσικό, ροδαλό του χρώμα και βελτιώνεται η οποιαδήποτε κατάστασή του. Όταν μάλιστα η θεραπεία εφαρμόζεται σε βάθος χρόνου, αποτελεί μία εξαιρετική προληπτική, αντιγηραντική θεραπεία, το περίγραμμα του προσώπου ανορθώνεται και οι ρυτίδες απαλύνονται.

Η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία για την αντιμετώπιση εξειδικευμένων προβλημάτων σε συνδυασμό με μία συνολική εξυγίανση του δέρματος, ενώ ιδανικός είναι ο συνδυασμός της με τον βαθύ καθαρισμό του προσώπου.


www.skourasmed.gr
Αμερικής 42,  Ρόδος 22410 25506
Τσακάλωφ 8, Κολωνάκι 210 3613858
Λ.Κηφισίας 32, Μαρούσι 210 6845036
Α. Παπανδρέου 11, Γλυφάδα 210 8982233