Ν. Σαντορινιός: «Για το καλό της χώρας  η κυβέρνηση μπορεί να υπερβεί πολλές γραμμές»

«Για το καλό της Ελλάδας, η κυβέρνηση απέδειξε ότι μπορεί να υπερβεί πολλές γραμμές». Αυτό δήλωσε χθες στην ΕΡΤ Ρόδου, με αφορμή την πρόταση της κυβέρνησης, να ηγηθεί του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), ο Βύρων Πολύδωρας, τονίζοντας ότι οι ανεξάρτητες αρχές δεν θα πρέπει να έχουν πολιτικό χρώμα».

Αναφερόμενος στην άρνηση της Ν.Δ, ν’ αποδεχθεί ακόμη και πρόσωπο που προέρχεται από τη δεξιά, υποστήριξε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, απέδειξε -για μια ακόμη φορά- ότι δεν έχει πρόβλημα με τα πρόσωπα, αλλά με το να μπει τάξη στο τηλεοπτικό τοπίο.

«Εμείς θα επιμείνουμε στο γεγονός ότι όλοι από σήμερα θα πληρώνουν, γι’ αυτό και έρχεται η ρύθμιση με την ετήσια συνδρομή. Από κει και πέρα η ΝΔ πρέπει να παίξει το θεσμικό της ρόλο. Εμείς κάνουμε το βήμα» είπε ο κ. Σαντορινιός, προσθέτοντας ότι μέχρι ν’ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ, τα κανάλια δεν είχαν πληρώσει δεκάρα τσακιστή.

Ο βουλευτής επιτέθηκε και στο ΠΑΣΟΚ, για την ένστασή του στο πρόσωπο του Βύρωνα Πολύδωρα.
«Όταν συγκυβερνούσαν μαζί του, είπε, δεν είχαν κανένα πρόβλημα» και κάλεσε το ΠΑΣΟΚ να σταματήσει ν’ αποτελεί ουρά της Ν.Δ.