Έβρεξε... και τροχαία ατυχήματα χθες στη Ρόδο

Με την πρώτη βροχή που έκανε στο νησί της Ρόδου καταγράφτηκαν πάνω από 15 τροχαία ατυχήματα στους δρόμους του νησιού μας, τα περισσότερα από τα οποία ήταν ευτυχώς υλικών ζημιών!

Σε γενικές γραμμές πάντως, τα τροχαία ατυχήματα στο νησί της Ρόδου δίνουν και παίρνουν, αφού το τελευταίο διήμερο, 8 τουλάχιστον συμπολίτες μας που τραυματίστηκαν σε τροχαία ατυχήματα στους δρόμους του νησιού, μας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου από τους διασώστες του ΕΚΑΒ.
Το... κακό έχει παραγίνει. Τα τροχαία θερίζουν καθημερινά, αφήνοντας πολύ πόνο και δυστυχία στους εμπλεκόμενους και τους συγγενείς τους, αλλά δυστυχώς, αντί να βελτιώνεται η κατάσταση ολοένα και γίνεται χειρότερη.

Θερίζουν τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα σε ολόκληρο το νησί. ΕΚΑΒ και Τροχαία, δεν προλαβαίνουν να καταμετρούν περιπτώσεις ατυχημάτων και τραυματίεςΘερίζουν τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα σε ολόκληρο το νησί. ΕΚΑΒ και Τροχαία, δεν προλαβαίνουν να καταμετρούν περιπτώσεις ατυχημάτων και τραυματίες

Θερίζουν τα τροχαία

Ο... απολογισμός του τριημέρου ορισμένων μόνο τροχαίων ατυχημάτων που έγιναν γνωστά έχει ως εξής:
Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες στην περιοχή Τραουνού, επί της Ρόδου – Λίνδου, όταν υπήρξε σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλέτας με αυτοκίνητο. Δύο άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Το βράδυ του Σαββάτου, οδηγός δικύκλου επίσης, έχασε τον έλεγχο και βγήκε με το όχημα εκτός δρόμου κοντά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Το απόγευμα της Κυριακής, ζευγάρι ηλικιωμένων που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο στην περιοχή της Ιξιάς παρασύρθηκε από διερχόμενο λεωφορείο. Υπήρξε σοβαρός τραυματισμός και των δύο ατόμων που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται.

Το πρωί της Δευτέρας σε παράλληλο δρόμο επί της Στέλιου Κωτιάδη, υπήρξε σύγκρουση τριών αυτοκινήτων, το ένα από τα οποία αναποδογύρισε!
Επίσης στην περιοχή του Μόντε Σμιθ, οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί και να... προσγειωθεί ανάποδα!

Χθες λίγο μετά τις 5.10 το απόγευμα επίσης, στην περιοχή της Σορωνής, ιχ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζευγάρι, συγκρούστηκε με άλλο ιχ αυτοκίνητο και στη συνέχεια προσέκρουσε σε δέντρο κοντά στην διασταύρωση με τον Άγιο Σουλά. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν οδηγός και συνεπιβάτιδα που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Ρόδου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τριπλή καραμπόλα, χθες το μεσημέρι στο Ροδίνι.  Η απροσεξία των οδηγών σε συνδυασμό με τους βρεγμένους δρόμους που έμοιαζαν με πίστα πατινάζ  ήταν η αιτίαΤριπλή καραμπόλα, χθες το μεσημέρι στο Ροδίνι. Η απροσεξία των οδηγών σε συνδυασμό με τους βρεγμένους δρόμους που έμοιαζαν με πίστα πατινάζ ήταν η αιτία

Πατινάζ χθες στους δρόμους
Αμέσως μόλις ξέσπασε η βροχή πάνω από τη Ρόδο, οι εταιρίες οδικής βοήθειας και οι πραγματογνώμονες των ασφαλιστικών εταιριών, δεν προλάβαιναν να σπεύδουν και να καταγράφουν τροχαία ατυχήματα.  Οι δρόμοι γλιστρούσαν επικίνδυνα και σε συνδυασμό με την απροσεξία των οδηγών, προκάλεσαν μια σειρά τροχαία ατυχήματα στο νησί μας.

Για τον λόγο οι αρμόδιοι της Τροχαίας Ρόδου συνιστούν στους οδηγούς να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί και να τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα στην διασταύρωση Τραουνού, επί της  Ρόδου – Λίνδου. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο οδηγός και συνοδηγός της μοτοσικλέταςΣύγκρουση αυτοκινήτου με μοτοσικλέτα στην διασταύρωση Τραουνού, επί της Ρόδου – Λίνδου. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο οδηγός και συνοδηγός της μοτοσικλέτας