Έκτακτο συμβούλιο  θα γίνει στις Φάνες

Έκτακτο συμβούλιο έχει συγκαλέσει για την προσεχή Πέμπτη ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φανών Βασίλης Νικολίτσης προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα του λιμανιού της περιοχής, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, κάτοικοι και φορείς ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις!

 

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Νικολίτσης έχει προγραμματίσει για την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα έκτακτο συμβούλιο στην Τοπική Κοινότητα Φανών, στο οποίο έχουν προσκληθεί να παραβρεθούν ο πρόεδρος των αλιέων της περιοχής κ. Γρηγόρης Βαΐτσης, ο αρμόδιος στην περιοχή αντιδήμαρχος Αγαπητός Πάλλας και ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου Μιχάλης Χριστοδούλου.

Όπως είναι γνωστό, επαγγελματίες και ερασιτέχνες ψαράδες της περιοχής, διαμαρτύρονται έντονα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται για ακόμη μια φορά το λιμανάκι των Φανών το οποίο έχει περιέλθει εδώ και μήνες σε αχρηστία και ζητούν να βρεθεί άμεσα λύση για το πανέμορφο και γραφικό αυτό λιμανάκι!

Σημειώνεται δε πως το θέμα αυτό απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία, και κάτοικοι και φορείς είναι αποφασισμένοι, εφόσον δεν δουν σύντομα αποτελέσματα να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις!