Ιάλυσος: Ολοκλήρωσε τις μεταγραφές με Χειμωνέττο

Ο Ηλίας Φυντάνης στις δηλώσεις του, το Σάββατο το απόγευμα μετά τη λήξη του αγώνα με τη Θύελλα Ραφήνας, ερωτηθείς σχετικά είχε πει πώς «Η Διοίκηση έχει κάνει ότι έχει συμφωνηθεί …αλλά αν θα βρούμε κάποιον επιθετικό θα τον αποκτήσουμε μέχρι τη Δευτέρα…».

Τελικά δεν ήταν επιθετικός εκείνος που αποκτήθηκε και ανακοινώθηκε χθες, αλλά πρόκειται για τον 25χρονο ταλαντούχο γκολκίπερ Άγγελο Χειμωνέττο, ο οποίος επιστρέφει ουσιαστικά στον Ιάλυσο απ’ όπου είχε αποχωρήσει πέρυσι στο μισό του πρωταθλήματος, πήγε στον Κλεάνθη Παραδεισίου και τελικά κατέληξε στο ξεκίνημα της περιόδου στη Ρόδο.

Αναλυτικότερα η χθεσινή ανακοίνωση του Ιάλυσου για την επιστροφή του Άγγελου Χειμωνέττου αναφέρει:

«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον  τερματοφύλακα ΑΓΓΕΛΟ ΧΕΙΜΩΝΕΤΟ.

Ο Άγγελος είναι γεννημένος στις 11/12/1991 και πέρυσι αγωνίστηκε  στην ομάδα μας το πρώτο μισό του πρωταθλήματος και στη συνέχεια μεταγράφηκε  στον Κλεάνθη Παραδεισίου.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».


Όλα έδειχναν χθες πώς αυτή θα ήταν η τελευταία μεταγραφική κίνηση της διοίκησης του Ιάλυσου ο οποίος μετά τους Βαλιτζό, Αχείμαστο, Παπασπύρο ενισχύεται και με τον Χειμωνέττο.

ΡΕΠΟ ΧΘΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Η 8η αγωνιστική στέλνει την Κυριακή (αν δεν αλλάξει κάτι ) τον Ιάλυσο στην Αθήνα να αντιμετωπίσει την Προοδευτική, σε ένα ιδιαίτερα καθοριστικό παιχνίδι.

Στο ματς αυτό επιστρέφει ο Γιάννης Αρχοντούλης, ο οποίος είχε κάρτες και δεν αγωνίσθηκε κατά της Θύελλας, ενώ κανείς δεν μπορεί να προκαθορίσει από τώρα αν τελικά συμμετάσχει στο ματς ο Σάββας Παφιάκης που είναι τραυματίας, ενώ και  ο Δημήτρης Σταυλάς, θα αργήσει ακόμα να μπει στους κανονικούς ρυθμούς της ομάδας.

Οι «ερυθροκίτρινοι» είχαν χθες ρεπό, προκειμένου να ξεκουραστούν και θα μπουν σε ρυθμούς προετοιμασίας για το ματς με την Προοδευτική από σήμερα.