Ευκαιρίες για τους νέους του Αστέρα Παστίδας στο κύπελλο

Ημέρα Κυπέλλου η αυριανή για τον Αστέρα Παστίδας που θα βρεθεί στις Φάνες για ν’ αντιμετωπίσει το γηπεδούχο Ακουσίλαο. Ζητούμενο φυσικά η νίκη πρόκριση. Ωστόσο πέρα από το ματς με τον Ακουσίλαο οι «κυανόλευκοι» του Κώστα Πάττα έχουν να αντιμετωπίσουν δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Ο Αστέρας θα υποδεχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τον ισχυρό Φοίβο και θα ακολουθήσει η δύσκολη έξοδος στην Καρδάμαινα της Κω κόντρα στην τοπική Δόξα.
Το γεγονός αυτό αναγκάζει τον Κώστα Πάττα να σκέφτεται αλλαγές στην αυριανή ενδεκάδα με σκοπό να ξεκουράσει παίκτες προκειμένου να τους έχει πιο «φρέσκους» στα ματς του πρωταθλήματος.  Ο κόουτς του Αστέρα έχει πέραν των άλλων να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών που δεν είναι ακόμα σε κατάσταση για να παίξουν.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Καρύδη, Καλαγρή και Παγκράτη. Όλα θα ξεκαθαρίσουν πάντως από τη σημερινή τελευταία προπόνηση. Και χθες πάντως και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες η ομάδα γυμνάσθηκε κανονικά στο γήπεδο της Παστίδας .  

• Η Διοίκηση, η τεχνική ηγεσία αλλά και οι παίκτες του Αστέρα Π. εύχονται στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Κυριαζή Ζερβό να του ζήσει η κόρη και να την δει όπως εκείνος επιθυμεί.