Πετυχημένος ο αγώνας επίδειξης στ’ Αφάντου

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό σχολείο Αφάντου αγώνας επίδειξης μπάσκετ με αμαξίδιο με σκοπό τη συγκέντρωση πλαστικών καπακιών για αγορά καροτσιών αλλά και τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Στον αγώνα αυτό, συμμετείχε ο ΓΣ Δωδεκάνησος ενώ πήραν μέρος νέοι και μαθητές της περιοχής, δίνοντας το παράδειγμα για το συναρπαστικό αυτό άθλημα. Ο πρόεδρος του ΓΣ Δωδεκάνησος, Κάλλιστος Διακογεωργίου, υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα ξαναπάει στ’ Αφάντου, έχοντας μαζί το Κύπελλο Ελλάδος!

Ο ΓΣ Δωδεκάνησος ευχαριστεί θερμά τη δημοτική αρχή Αφάντου, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους:  "Σύλλογο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος -Παναγία Καθολική", "ΑΕΡΑ", Σύλλογο Νέων Αφάντου, "Αθλέτικο - Άγιος Λουκάς", "Παλαίμαχους  Ποδοσφαιριστές Αφάντου" (οι οποίοι προσέφεραν και χρηματική βοήθεια στο Γ.Σ Δωδεκάνησος), τους καθηγητές και τους δασκάλους.

Ο ΓΣ Δωδεκάνησος θα συνεχίσει τις κοινωνικές εκδηλώσεις ώστε να ευαισθητοποιήσει το φίλαθλο κοινό και να προσελκύσει όσο το δυνατό περισσότερους νέους που μπορούν και θέλουν να συμμετέχουν στο μπάσκετ με αμαξίδιο.
 

Σάββατο 12/11 στις 18.00’ ο αγώνας Κυπέλλου
Ορίστηκε ο πρώτος επίσημος αγώνας για τη σεζόν 2016-17, με τη Δωδεκάνησο να υποδέχεται στο Βενετόκλειο τον Ήφαιστο Πάτρας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής (νοκ άουτ) του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ με καρότσι.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 18.00’. Το κάλεσμα από την ομάδα αναφέρει: «Σας περιμένουμε όλους στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας, με αντίπαλο τον Ήφαιστο Πατρών, για να νικήσουμε και να προκριθούμε στον επόμενο αγώνα! Να είμαστε όλοι εκεί!».