Παραιτήθηκε ο Αντώνογλου από την προεδρία του ΑΕΡΑ

Εποικοδομητική ήταν τελικά η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΕΡΑ. Οι Διοικούντες αποφάσισαν –πλην δυο- την ανάκληση της απόφασης για κατάθεση των δελτίων και τη συνέχιση της πορείας της ομάδας ως έχει.

Εξέδωσαν μάλιστα ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται στην παραλαβή των δελτίων από την ΕΠΣΔ, αλλά είναι και ιδιαίτερα καυστικοί σε ότι αφορά κάποιους που έτρεφαν κρυφές ελπίδες διάλυσης του ΑΕΡΑ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο:
« Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΡΑ μετά από έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε αποφάσισε τα παρακάτω:

1. Παρά την αντίθετη γνώμη του προέδρου της ομάδας Μιχάλη Αντώνογλου και του αντιπροέδρου Κώστα Σπανού αύριο (σήμερα) θα παραλάβουμε τα δελτία των ποδοσφαιριστών από την ΕΠΣΔ

2. Ο σύλλογος θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά όπως λειτουργούσε και η ομάδα θα αγωνισθεί κανονικά με την Κατταβιά για το Κύπελλο.

3. Σε αυτούς τους ανθρώπους από την Κοινότητα μας που ήλπιζαν και ελπίζουν το σωματείο να διαλύσει η απάντηση μας θα δοθεί στο γήπεδο».

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ
Ωστόσο μετά την παραπάνω απόφαση του ΔΣ υπέβαλλε την παραίτηση του από τη θέση του προέδρου ο Μιχάλης Αντώνογλου ο οποίος προέβη στη συνέχεια στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Μετά τα τελευταία γεγονότα κι έπειτα από ώριμη σκέψη και με μεγάλη στενοχώρια ανακοινώνω δημόσια ότι παραιτούμαι από τη θέση του προέδρου της αγαπημένης μου ομάδας. Θεωρώ ότι στα όσα χρόνια βρίσκομαι σε ενασχόληση με τα Διοικητικά του ΑΕΡΑ προσέφερα τα μέγιστα των δυνατοτήτων μου τόσο σε ηθικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Ξεκαθαρίζω δε ότι θα μείνω σταθερός στις υποσχέσεις μου που έχω δώσει σε ορισμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας και παράλληλα θα είμαι πάντα κοντά σε όποιον αναλάβει.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες μου που είχα όλα αυτά τα χρόνια, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, αλλά κυρίως τους φιλάθλους του αγαπημένου μας συλλόγου, οι οποίοι μου έδωσαν αρκετή δύναμη στις δύσκολες στιγμές.

Ελπίζω η αποχώρηση μου να έχει θετικό αντίκτυπο στην ομάδα, όπως επίσης εύχομαι να πετυχαίνει κάθε χρόνο στους στόχους της.

Παραδίδω την ομάδα χωρίς κανένα χρέος στον οποιονδήποτε με πεντακάθαρους ισολογισμούς και βιβλία.

Με εκτίμηση,
Μιχάλης Αντώνογλου

Μετά από αυτές τις εξελίξεις δεν αποκλείεται η αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου για την κάλυψη της θέσης του προέδρου πλέον

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΑΘΗΝΑΙΟΥ
Στο μεταξύ χθες ο ΑΕΡΑ πραγματοποίησε μεταγραφική κίνηση ανακοινώνοντας συμφωνία με τον Κώστα Αθηναίο ο οποίος ουσιαστικά επιστρέφει στο σύλλογο.
Ο Αθηναίος είναι 25 ετών μέσος και πλην των «ερυθρόλευκων» έχει αγωνισθεί και στον Ιάλυσο έχοντας περάσει και από τις Ακαδημίες της Λάρισας.