7η Γιορτή Μπάσκετ: «Βροχή» συγχαρητηρίων!

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την περασμένη Κυριακή το αναπτυξιακό τουρνουά του Ιάλυσου «7η Γιορτή του Μπάσκετ» και οι συμμετέχουσες ομάδες απέστειλαν εγκωμιαστικές συγχαρητήριες επιστολές!

ΑΕ Δικαίου: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Δικαίου, με την παρούσα επιστολή, θα ήθελε να ευχαριστήσει την ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος για την πρόσκληση, τη φιλοξενία, τις μετακινήσεις της ομάδας μας και την άψογη διοργάνωση του τουρνουά «7η γιορτή μπάσκετ - Ιαλυσός 2016» το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στο κλειστό γυμναστήριο Ιαλυσού.

Αντίστοιχες διοργανώσεις είναι οδηγός επιτυχίας για όλες τις ομάδες, με μοναδικό σκοπό την άθληση νεαρών αθλητών/αθλητριών και την ανάπτυξη του μπάσκετ στα νησιά μας!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ

α/α Πρόεδρου

Η αντιπρόεδρος                        Ο Γραμματέας

Προύζου Αγγελική                        Αντωνόπουλος Ιωάννης».

Ιπποκράτης: «Το ΔΣ και οι προπονητές του συλλόγου μας συγχαίρουμε την ομάδα του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ για τη διοργάνωση του τουρνουά «7η ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤ-ΙΑΛΥΣΟΣ 2016».

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και κυρίως στον κ. Χατζηκαλημέρη Γιώργο για την άψογη διοργάνωση και τη φιλοξενία τους. Η οικονομική ενίσχυση προς την αποστολή του συλλόγου μας και για τις 4 ομάδες (περισσότερα από 60 παιδιά) και η προσφορά των μετακινήσεων ήταν πολύτιμη βοήθεια για την παρουσία μας στο νησί της Ρόδου.

Ελπίζουμε κι ευχόμαστε τέτοιες εκδηλώσεις που προάγουν το μπάσκετ και γενικότερα τον αθλητισμό να βρουν μιμητές, με στόχο και σκοπό να δίνουμε ευκαιρίες αλλά και διεξόδους στα μικρά παιδιά να ασχοληθούν και να αγαπήσουν τον αθλητισμό.

Ευχαριστούμε και όλους τους γονείς και συνοδούς του συλλόγου μας που βοήθησαν με την παρουσία τους ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα σε μια αποστολή που ξεπέρασε τα 100 άτομα. 

Αγαπητοί φίλοι του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ, σας ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση και τη φιλοξενία κι ευχόμαστε καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας και καλή επιτυχία για όλα σας τα τμήματα.

Με εκτίμηση 

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΤΟΦΥΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ».

Φοίβος: «Η διοίκηση του ΑΣ Φοίβος Κω εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στο ΓΑΣ Ιάλυσος για την πρόσκληση και την υποδειγματική φιλοξενία στην «7η γιορτή μπάσκετ 2016» στη Ρόδο.

Οι αγώνες έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ να έρθουν πιο κοντά με αθλητές από άλλα νησιά, να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες και να γίνουν πιο υπεύθυνα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Χατζηκαλημέρη Γεώργιο και τους συνεργάτες του, που βρίσκονταν πάντα δίπλα σε ό,τι και αν χρειαζόμασταν.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε τους 50 αθλητές και συνοδούς των δύο τμημάτων μας που συμμετείχαν στην αποστολή ακολουθώντας τις οδηγίες των επικεφαλής της αποστολής».

ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ: «Ο ΑΟ ΚΟΛΟΣΣΟΣ στέλνει τα θερμά του συγχαρητήρια στο ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ για την επιτυχημένη διοργάνωση του αναπτυξιακού τουρνουά 7η ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΑΣΚΕΤ 2016.

Η συνεχής και συνεπής προσπάθεια τόσο του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ όσο και του ΠΑΟ ΙΑΛΥΣΟΥ όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια για "πρωτοβουλίες" από την πλειοψηφία των σωματείων της Δωδεκανήσου αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, ελπίδα και χαρά για εμάς να συνεχίσουμε να παλεύουμε κόντρα στο ρεύμα της εποχής μας. Συγχαρητήρια, συνεχίστε έτσι!!

Εκ μέρους του Δ.Σ. Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ».