Άγριο ξύλο σε γερμανό τουρίστα σε χωριό της Ρόδου

Τον ξυλοδαρμό του από δύο άτομα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καταγγέλλει 60χρονος τουρίστας που διαμένει στο νησί μας!

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα (29 Οκτωβρίου) και ο αλλοδαπός έχει ήδη κάνει σχετική καταγγελία στην αστυνομία και έχει υποβάλλει μηνύσεις.

Σύμφωνα με όσα ο ίδιος δήλωσε στη «Ροδιακή» ο αλλοδαπός έρχεται στο νησί μας από το 2010 και για μία εβδομάδα κάθε μήνα όλο το χρόνο, διαμένει στη Νότια Ρόδο.
Εκεί το περασμένο Σάββατο δέχτηκε όπως ο ίδιος κατήγγειλε, επίθεση από δύο άνδρες οι οποίοι τον χτύπησαν, τον κλώτσησαν στο πρόσωπο και στο σώμα και τον έσυραν στο έδαφος για αρκετή απόσταση.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο 60χρονος να τραυματιστεί και να χρειαστεί να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των δύο ανδρών και του αλλοδαπού φέρεται να υπάρχει αντιδικία για μία δίοδο, υπόθεση για την οποία εκκρεμεί υπόθεση στη δικαιοσύνη.

Πάντως μετά το περιστατικό αυτό ο 60χρονος τουρίστας μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου και έκανε σχετική καταγγελία.