Στήριξη στον Αντώνογλου

Εφαρμόσθηκε χθες το πρωί στα γραφεία της ΕΠΣΔ η ανάκληση της απόφασης για την κατάθεση των δελτίων των «ερυθρολεύκων»  που είχε γίνει πριν από τον αγώνα με την Καρδάμαινα. Ο υπευθ. Τύπου του  ΑΕΡΑ και μέλος της Διοίκησης της ομάδας Μιχάλης Συμιακός, παρέλαβε τα δελτία από τον πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος Χρυσόστομο Ψέλλα που βρέθηκε στα γραφεία της Ένωσης.
Αυτό σημαίνει πώς οι Αφαντενοί θα δώσουν σήμερα το απόγευμα στις 16.00 κανονικά το παρών στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Κατταβιά στο γήπεδο του Καρακόνερου.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Στο μεταξύ υπήρξε χθες εξέλιξη, σε ότι αφορά την παραίτηση του προέδρου Μιχάλη Αντώνογλου. Ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και οι γυμναστές της ομάδας,  συνέταξαν επιστολή στήριξης στον παραιτηθέντα πρόεδρο, τον οποίο παρακαλούν να ανακαλέσει:
«Μαθαίνοντας τα τελευταία εξωαγωνιστικά γεγονότα που αφορούν την ομάδα μας και έπειτα από την παραίτηση του σεβαστού σε όλους μας κ. Μιχάλη Αντώνογλου, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και όσοι απαρτίζουν την Αθλητική Ένωση Ροδίων Αφάντου θέλουμε να γνωστοποιήσουμε τα εξής:

1.     Η ΑΕΡΑ είναι σύλλογος με μεγάλη ιστορία κι όλοι μας νοιώθουμε πολύ ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε στη θέση να φοράμε τη φανέλα της.
2.     Στηρίζουμε μέχρις εσχάτων τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Αντώνογλου από τον οποίο δεν έχουμε κανένα απολύτως παράπονο και τον καλούμε ευγενικά να ανακαλέσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την προεδρία της ομάδας.
3.     Χωρίς τον πρόεδρο στη θέση του, το σωματείο είναι πολύ πιθανόν να επιστρέψει στα παλιά δύσκολα χρόνια του, οπότε και δεχόταν απανωτές «σφαλιάρες» σε όλα τα επίπεδα, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.
4.     Ελπίζουμε να συνεχίσει να ηγείται της προσπάθειας που κάνει η Διοίκηση που εκλέχτηκε φέτος και να μείνει, προκειμένου να τελειώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι αυτό που αρχίσαμε το καλοκαίρι.

Με εκτίμηση
Οι ποδοσφαιριστές
Η τεχνική ηγεσία
Και οι γυμναστές της ΑΕΡΑ»