Επιστροφή στις επιτυχίες θέλει ο Φοίβος

Από το εντός  έδρας 2-2  με τον Κλεόβουλο, προέρχεται ο Φοίβος και θέλει οπωσδήποτε να επιστρέψει στις νίκες. Όμως το παιχνίδι που καλείται να δώσει την 7η αγωνιστική δεν είναι εύκολο.
Πάει στην Παστίδα να παίξει με τον Αστέρα, σε ένα από τα γειτονικά ντέρμπι.


Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο Τάσος Παλάζης, που εξακολουθεί να κάνει θεραπείες μετά τον τραυματισμό της  περασμένης εβδομάδας .

Πλην του Παλάζη δεν γυμνάζεται τις τελευταίες μέρες και ο Στέργος Χατζηκοσμάς, ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Η Διοίκηση καταβάλλει προσπάθειες, ούτως ώστε να εξασφαλιστούν οι σχετικές άδειες κι ο παίκτης να προπονείται κανονικά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ
Στο μεταξύ ο Φοίβος προχώρησε σε συνεργασία με ένα ακόμα χορηγό, που είναι τα νερά ΜΥΛΟΣ, επιχείρηση που θα κοσμεί και την φανέλα της ομάδας των ανδρών. Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου:
«Η Διοίκηση του Φοίβου ανακοινώνει το ξεκίνημα της συνεργασίας με ένα μεγάλο χορηγό που δεν είναι άλλος από τα νερά ΜΥΛΟΣ .

Ο σύλλογος  ευχαριστεί ιδιαίτερα τον μεγάλο χορηγό μας που θα στηρίξει την προσπάθειά του στους αγωνιστικούς χώρους για διάκριση με τον δικό του τρόπο. Τέτοιες συνεργασίες πηγαίνουν μπροστά το ποδόσφαιρο και ευχή όλων τέτοιες ενέργειες να βρουν κι άλλους μιμητές στον επιχειρηματικό κόσμο».

Με τον «ΜΥΛΟ» στην φανέλα του θα πορευτεί από δω και πέρα ο Φοίβος Με τον «ΜΥΛΟ» στην φανέλα του θα πορευτεί από δω και πέρα ο Φοίβος