Τετράδα απόντων για τον Ηρακλή Μαριτσών

Με αρκετές απουσίες μπει σήμερα ο Ηρακλής Μαριτσών στο γήπεδο της Κρεμαστής προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Νηρέα για τη 2η φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου «Αυγουστίνος».

Οι ενοχλήσεις που αισθάνονται οι Νίκος Σαχίνης, Σταύρος Γιαννακόπουλος, Λευτέρης Σκυλλάς και Κώστας Παπακωνσταντής δεν αφήνουν στον Ανδρέα Βλασσόπουλο τα περιθώρια να διακινδυνέψει τη συμμετοχή τους, δεδομένου πως την Κυριακή ακολουθεί το βαθμολογικά εξαιρετικά σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον Κλεάνθη.

Τους υποστηρικτές του ευχαριστεί ο Ηρακλής
 Από τη διοίκηση του σωματείου των Μαριτσών εκδόθηκε χθες η παρακάτω ανακοίνωση:   
«Η διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών θέλει να ευχαριστήσει τις επιχειρήσεις ΒΑΠ Κουγιός, Χατζημανώλης Εμμανουήλ ΕΚΟ, Αρίων Παλάς, Cream Donuts, Τσιτσιμοίρης Σούπερ Μάρκετ και Bus Car, που συνέβαλαν οικονομικά στο να πραγματοποιηθούν τα δύο ταξίδια της ομάδας μας μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

Επίσης, τους φίλους της ομάδας που κρατώντας την υπόσχεσή τους, από την αρχή της σεζόν ενισχύουν οικονομικά. Τον επιχειρηματία Ανδρέα Νικολάου για την προσφορά των τεντών στο γήπεδο. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον επίτιμο πρόεδρο Γεώργιο Παπαδημήτρη που παραμένει κοντά στην ομάδα και βοηθάει με κάθε τρόπο».